Az M0-s déli szakaszán, illetve az M3-as autópálya bevezető szakaszán telítettek a sávok. 

Az Útinform hétfő reggeli jelentése szerint a következő a helyzet az utakon:

Erős a forgalom a főváros felé vezető főbb útvonalakon. Az M0-s autóút déli szakaszán, az M1-es autópálya felé Dunaharaszti és Halásztelek között szakaszosan torlódnak a járművek, több, mint háromnegyed órás is lehet a menetidő-növekedés. Az M3-as autópálya bevezető szakaszán is telített sávokban lehet közlekedni, Bagtól szakaszos lassulások nehezítik az előrejutást.

Az M43-as autópályán, a határ felé a 17-es km-nél, Szeged térségében, a Tisza-híd közelében baleset történt. A sérült járművek a leállósávon vesztegelnek, nincs forgalmi sáv zárás, de a térségben erős a köd, ami miatt érdemes fokozott óvatossággal vezetni.

Új autóút-szakasszal bővül a hazai gyorsforgalmi utak köre

Délután adják át a forgalomnak az M25-ös autóút újonnan megépült, az M3-as autópálya és Andornaktálya közötti, mintegy 15 km-es szakaszát. A szakasz csatlakozik a 2018-ban átadott Andornaktálya-Eger szakaszhoz, így a megyeszékhely gyorsforgalmi úton is elérhető lesz. A nyitás előtt az M3-as autópályán a 108-as km-nél lévő új csomópontban a forgalmi rend kialakításáig még nem lehet felhajtani az új szakaszra, és addig a már korábban átadott szakasz sem használható!

Félszélességben járható a 12-es főút Zebegénynél

A Dunakanyarban, a 12-es főutat Zebegény határában, a 17-es km közelében félszélességben megnyitották. A forgalmat jelzőlámpa szabályozza. A fennmaradó fél útpályán a helyreállítási munkákat még folytatják. A főút melletti kerékpárutat viszont már használhatják.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.