Közel ezer embert ellenőriztek, két helyszíni bírságot szabtak ki, négy feljelentés történt és 20 embert figyelmeztetésben részesítettek. Egy garázdát vittek el a rendőrök a területről.

A Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint a megyei főkapitányság a Készenléti Rendőrség és más társszervek bevonásával a július 19-ére virradó éjjel 22 órától reggel 6 óráig összehangolt rendészeti és bűnügyi ellenőrzést hajtottak végre a siófoki bulinegyedben. (Július 5-én is volt már egy razzia a területen.)

Közel száz rendőr razziázott a siófoki bulinegyedben – videó

Fotó, címlapi kép: police.hu

"A művelet célja a július 17-étől rendezvényterületté nyilvánított Petőfi sétányon elkövetett jogsértő cselekmények megelőzése, felderítése, megakadályozása, illetve megszakítása volt.

A razzia során az egyenruhások a sétány területén és a környező utcákon közel ezer embert ellenőriztek. Helyszíni bírságot két esetben szabtak ki, feljelentéssel négy alkalommal éltek, és további 20 személyt részesítettek figyelmeztetésben. A rendőröknek egy esetben garázdaság gyanúja miatt is intézkedni kellett egy 21 éves ácsi férfivel szemben, akit a Készenléti Rendőrség közelben lévő egységei a bűncselekmény elkövetésén tetten értek, majd elfogását követően a Siófoki Rendőrkapitányságra állítottak elő"

- áll a közleményben.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
óhátaz semmi.
majdha kétszáz, az má valami!
ila51
Na , most indul az újabb mutyi , majd meglátjátok . Ott kellene hagyni őket a saját levükben
LauraEM99
А helуi anуukáкnaк аnоnim szeхrе vаn szüкségüк!
Csak üzenеt, és kérje mеg, hоgy bаszd mеg!
---
www.lovexx.club

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.