A nő több helyen megsérült, de sikerült elvennie a vasvillát a férfitől.

Letartóztattak egy férfit, aki vasvillával és baltával támadt szomszédjára, a bántalmazott nő több sérülést szenvedett

– közölte a Budapest Környéki Törvényszék.

A törvényszék közleményében azt írta:

a férfi, valamint a szomszéd nő és annak élettársa között néhány éve megromlott a kapcsolat. A rendszeressé váló konfliktusok miatt a gyanúsított ellen több büntetőeljárás is indult.

Baltával esett a szomszédasszonynak egy férfi

Július 31-én a férfi lovaskocsijával elsodorta az előtte kerékpárral közlekedő nőt. Amikor a nő elesett, a férfi a lovaskocsiról levett egy vasvillát, életveszélyesen megfenyegette a nőt, és többször megszúrta. A nő több helyen megsérült, de sikerült elvennie a vasvillát a férfitől, aki ezután egy baltával támadt rá. A nő újabb sérüléseket szenvedett, de a baltát is sikerült elvennie a férfitól. Ezt követően a férfi elhagyta a helyszínt.

A Nagykátai Rendőrkapitányság súlyos testi sértés kísérlete miatt indított nyomozást. Az ügyészség indítványozta a férfi letartóztatását, mert megítélése szerint fennáll a veszélye annak, hogy a férfi szabadlábon hagyása esetén újabb bűncselekményt követne el a nő, vagy annak élettársa sérelmére.

A Budakörnyéki Járásbíróság pénteki, távmeghallgatás útján megtartott ülésén az ügyészi indítvánnyal egyetértve elrendelte a férfi letartóztatását.

Cikk- és címlapkép: Pixabay

(MTI)

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Gyütt Mönt
A cikk címén és alcímén besírtam. Egyébként miféle férfi lehetett, akitől a vasvillát és baltát is ki lehetett venni a kezéből? Az ilyen férfi még iskolaőrnek is alkalmatlan.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok