1. Önök, mint orvosok, esküt tettek az élet védelmére, a "ne árts" elv mentén. Tisztelettel megkérdezem, ennek értelmében, miért teszik pontosan az ellenkezőjét? Azaz, miért terjesztenek valótlanságokat, és miért szegik meg az orvosi esküjük mellett az Alaptörvény XX. cikkelyének 1. pontját? - Hiszen. Önök a "tudományos tényekhez" ragaszkodnak, ami - a levelük alapján -, valótlanság. Tudományos tény, hogy a vírus jelen fajtáját Kanadában már 2013-ban kimutatták, továbbá, Barcelonában 2019 tavaszán. Vajon miért nem lett tavaly Barcelonában "borzalmasan szörnyű világjárvány", ha minden Barca-meccsen közel 100. 000 ember ott volt? Továbbá, a helyi lakosok (Spanyolország, Olaszország, stb.) tökéletesen az ellenkezőjét állítják, mint Önök Budapestről, róluk. Akkor ki is mond igazat? AZ MIT által közölt híreket, az adott ország hírügynökségei nem is ismerik. pl. IRNA.

Feltöltő: Rockxy
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Rockxy
és a "Hárman az ágyban maszkrendeletet kijátszva, közös örömök között" című sorozat folytatódik a következő epizodiákummal!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.