A Magyar Köztisztviselők, Közalkalmazottak és Közszolgálati Dolgozók Szakszervezete (MKKSZ) elnöke törvénytelennek tartja Szijjártó Péter szakszervezetekről szóló kijelentéseit. A külügyminiszter szerdán érékelte a minisztériumban az utóbbi időszakot, és elmondta, hogy a kirúgást ígért azoknak, akik home office-ból akartak dolgozni a járványhelyzet alatt. Majd a közigazgatásban dolgozók szakszervezeteinek hasonló kérésre utalva megjegyezte: „azt szeretném mondani, hogy szakszervezetesdit eddig sem játszottunk a külügyminisztriumban, ezután sem fogunk. És ha valakinek ilyenhez van kedve, az szintén megkapja a lehetőséget arra, hogy ezt a játékot a minisztériumon kívül játssza”. Vagyis az érdekképviseletek tagiat is kirúgással fenyegette. Mindezt azután mondta el a külügyminiszter, hogy kiderült, fehérorosz válságról szóló egyeztetéseket Szíjj László luxusjaxhtjáról bonyolította le az Adrián.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: SystemError
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

SystemError
Ez teljesen egyértelmű, hogy így van. Érdekes ország vagyunk, hogy seggnyaló, kommunista lelkületű ember van, akik még a saját munkavállalói érdekeikkel ellentétben is védik ezt a csirkeszart. Őket majd keletre exportáljuk, ha itt az idő. Jók lesznek Putyinnak méregfelelősnek vagy marketingesnek:)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.