Mintegy 4000 jelzőtáblát cserél le sárga fluoreszkáló háttérűre a jobb észlelhetőség érdekében a következő években a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Mint írják, hat év alatt több mint 1500-an sérültek meg gyalogos átkelőhelyek környezetében, melyből 77 eset végződött halálos kimenetellel. Ezt a számot szeretné jelentősen csökkenteni a társaság. Részletesebb adatokkal is … Részletesebb adatokkal is szolgáltak, 2017-ben 252, 2018-ban 304, 2019-ben 271 gyalogos elütés történt kijelölt gyalogos átkelőhelyeken az országos közúthálózaton. A legtöbb esetet meglepő módon nappali, természetes fénynél, jó látási viszonyoknál okozták a közlekedők. Míg 2018-ban 168 baleset történt nappal, addig éjszaka, működő közvilágításnál 113 balesetet jegyeztek. 2019-ben mindkét szám csökkent, nappal 149, éjszaka 95 gyalogos elütésről van tudomása a társaságnak. Ezek a számok azért is érdekesek, mert ha az országos adatokat nézzük a Magyra Közút statisztikája csak a zebrák egy részéről szól. Székely...

Forrás: muon.hu
Feltöltő: munkasok
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller
namihami
@hidip: Nappalra nincs? Takarítónő kellene. Ablakot is kell pucolni.
jesz
Ha napelemes villogó LED jelzőlámpát is telepítenének a tábla-oszlop tetejére, még több ember maradna életben. Pláne ha mozgásérzékelősre csinálnák.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.