Bár épp a devizahitelekről beszélték le a lakosságot, most muszáj ehhez az eszközhöz nyúlniuk. A magyar állam újra kilépett a devizakötvény-piacra, és megkezdte egy japán jenben jegyzett államkötvény-értékesítés előkészületeit. A tranzakcióra napokon belül sok kerülhet - írja a Reutersre hivatkozva a Portfolio.hu.

Feltöltő: Justitia
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
legott
Persze ezt is kidumálják majd, hogy ez az ország, a magyar emberek érdeke - és már megint nyert a fekete lovag (ha nem nyer, akkor is minimum döntetlen)

@Justitia: Menyire jó üzlet ez? A minta adott: Egész Európában mi vásároltunk a legdrágábban felszereléseket - baráti ország alapon. Ja, és nyilván máshol nem engedtek be minden használhatatlan vackot, míg nálunk, igen. Így még nagyobb a veszteség !!!
legott
Amit nem lopnak el azt értelmetlen, használhatatlan, látványberuházásokra költi és ami ezen felül megmarad, azt meg neme... paraszti egyszerűséggel elégetik önfényezésre.
Valamiért sajnálják az emberektől... de nem csak az anyagi fejlődést, hanem a lelkit is (sőt, még rontanak is rajta)., és ez talán súlyosabb baj is.

Orbán mindenképpen a történelem szemétdobjának egyik legsötétebb lyukában fogja végezni.
Justitia
@legott: "Orbán mindenképpen a történelem szemétdobjának egyik legsötétebb lyukában fogja végezni" csak szeretném, ha nem a történelem könyvekben írnának róla, hanem még életében kerüljön a szemétdombra a csicskáival együtt.
Nessy
Ahhoz képest, hogy nekünk nem kell hitel, mi nem adósodunk el, már évek óta azt tesszük! Igaz, a kormány mélyen titkolja, hol mennyire, milyen kondíciókkal. Mi meg, megleszünk lepve, mikor még húsz év múlva is törleszteni kell az urizálás árát, amit csak egy szűk réteg élvez!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.