Kétségek közepette és a bizonytalanságok miatt kissé tanácstalanul vágnak bele a koronavírus-járvány fenyegette új tanévbe az iskolák. Van ugyan minisztériumi protokoll, de a régi, korszerűtlen épületekben működő iskolákban erősen kérdéses a megvalósíthatósága, ráadásul sokak szerint nem is elég konkrét. A bizonytalanságok ellenére azonban többek szerint fontos lenne normálisan elindítani a tanévet, és ha romlik a helyzet, legalább az alsóban elkerülni a teljes leállást.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
Marha ajánlások...ha betartjuk...akkor egy gyermeknek 9 m2 kell hogy másfél méterre legyen a másiktól minden irányban...ergo egy 50 m2 átlagos tanteremben egyszerre 10 gyerek lehet,és akkor a tanárt nem számolom...egy átlagos osztály 30 fő...a másik 20-al mit csinálnak...no igen..mondjuk a fidesznyikeknek sosem volt erősségük a matematika...a járvány veszélyességével most nem foglalkozom,pusztán a kőkemény tényekre támaszkodom...rendőrség...a járőrautóban hogy tartják be a szociális távolságtartást??? az egészben az a legmegdöbbentőbb számomra...hogy a vírushisztisek ezeket az ellentmondásokat észre sem veszik...
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.