A fővárosi Fidesz-KDNP választ vár Karácsony Gergely főpolgármestertől arra, hogy a Facebook-oldalának kezelői közül hányan állnak a fővárosi önkormányzat alkalmazásában, vagyis "hány embert fizetnek közpénzből facebookozásért", és mennyi pénzt kapnak ezért.

Karácsony Gergely bort iszik és vizet prédikál – fogalmazott a Fidesz az MTI-nek szerdán küldött közleményében, visszataszítónak nevezve, hogy miközben a főpolgármester az átláthatóságról beszél, addig "az adófizetők pénzét propagandára költi".

A nagyobbik kormánypárt jogilag és erkölcsileg is kifogásolhatónak tartja, hogy a fővárosi önkormányzat fizeti Karácsony Gergely privát Facebook-oldalának hirdetéseit.

Egy olyan oldalról van szó – írták –, amely Karácsony Gergely főpolgármestersége előtt is létezett, és amelyen a főpolgármester elsősorban nem a fővárossal kapcsolatos információkat oszt meg, hanem "politikai propagandára használja".

A nyilvános adatok szerint eddig csaknem 30 millió forintot költött Karácsony Gergely Facebook-oldalának hirdetéseire

- közölte a Fidesz, hozzátéve: az is megfigyelhető, hogy a fővárosi önkormányzat által finanszírozott hirdetésekre eleinte 25 és 30 ezer forintokat költöttek, mostanra azonban már a dupláját fizetik ki. Szintén nyilvános adat, hogy összesen 13 ember dolgozik Karácsony Gergely Facebook-posztjain – jegyezték meg.

Forrás: MTI

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

ómió
De, hisz' olyat, hogy Facebook, ő nem is ismer!
hidip
Szeretne lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.