Szigorított a főváros. Akkor is büntethetnek, ha valaki rosszul hordja a maszkját.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
division
@csak úgy...: Alig vagyok itt újabban, nem vetted még észre? Majd a kedvedért éjfélkor is dolgozni fogok. Nincs esetleg valami játékszer a közeledben, ami fiatalabb korodban még működött? Hátha akkor még neked is csurranna, cseppenne valami. Mert azzal kellene inkább szórakoznod, jobban illene hozzád mint velem kötözködnöd. Azt hiszem te is itt vagy jó pár névvel, mert különben nem találnál meg minden cikknél amihez hozzászólok.
csak úgy....
@division: ne exkuzáld magad,nem azért mondtam! tudod,aki védekezésre kényszerül annak már ügyvéd is köll.
már mint gyerek, szívesen bosszantottam az okoskodó félnótásokat,ha erre a játékszeremre gondolsz. abban az idöben ,még a buták is okosabbak voltak mint manapság az okosok!
nekem csak egy"nevem" van,te valakivel keversz.
division
@csak úgy...: Én egy másik "játékszeredre" gondoltam, a csurran-cseppenből nem jöttél rá? Akkor gondolkozz. Eddig szolid voltam veled, de azt hiszem ennek vége. Egyre inkább megmutatod a valódi éned, azt az igazi tenyérbemászót, bár ezt a legtöbb cikknél megteszed mindenkivel már jó ideje. Nagyon okosnak képzeled magad, amolyan mindent mindenkinél jobban tudónak, olyan ez kicsit, mint amikor valaki azzal henceg, hogy 18 éves korára már vagy ezer nőt megdugott, mi meg elismerően bólogatunk, miközben majdnem elröhögjük magunkat.
csak úgy....
@division: tehetek én róla,hogy nem bírom elviselni a talpnyalókat?
mielött valamit mondani akarsz,jusson eszedbe ,hogy nem vagyok az alkalmazottad !
az érveid ,velem kapcsolatban csak arról gyöznek meg,hogy van neked nagy lú..asz,nem céged! ma már említettem,hogy a hülyeségekre allergiás vagyok és te abban bövelkedsz! még jó,hogy vannak beosztottaid ,vagy nincsenek!?
division
@csak úgy...: Sosem voltam talpnyaló, te viszont egy senki vagy, egy ocsmány stílusú, gyűlölködő senki.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.