Lakásfelújítási támogatást jelentett be a kormány; elkészült az őszi adócsomag; 365 forintnál is járt az euróárfolyam; kiosztották a közgazdasági Nobel-díjat. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója. Lakásfelújítási támogatást jelentett be a kormány; elkészült az őszi adócsomag; 365 forintnál is járt az euróárfolyam; kiosztották a közgazdasági Nobel-díjat. Ez a hvg.hu heti gazdasági összefoglalója.

(Forrás: hvg.hu, RonaGyuri által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az ördög a részletekben van

újabb méretes baki ártunk és qurmányunk jófejségében

Jó-jó mindenki tudja, hogy nincs ingyenebéd (a fáma szerint Churchill egykori brit miniszterelnök egy tanácsadója így foglalta össze neki a közgazdaságtan lényegét: „no free lunch”), ahogy azt is hogy a gyógyszereknek vannak mellékhatásaik, sőt ártalmaik is.
A jvg.hu mutatott rá, hogy „A kormány újabb lépéseket jelentett be, amelyektől a gazdaság megmentését remélik. A gyereket nevelő családok lakásfelújítási költségeinek felét átvállalja az állam, legfeljebb hárommillió forint értékig”.
Nos a részletekre még várni kell, de annyit már tudunk, hogy „a családnak először ki kell fizetnie a munkásokat, majd a számlát bemutatva lehet igényelni a pénz felének visszatérítését.”!
Ez utóbbi két dolgot is jelent: megelőlegezés és a számla megléte!
Nos ha nem idegen az elemi számtan, akkor tudhatod: még ha a 3 millán belül is maradsz, akkor is az egész ÁFA-ja több mint fele! =))
Maria24s
Szeretne egy lányt találni egy éjszakára? Üdvözöljük - 3sex.club/propeller

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok