Még október közepén esett össze egy férfi az Örs vezér téren fényes nappal, akit ki is fosztott egy másik férfi, aki nem volt ismeretlen a rendőröknek, így hamar elkapták. 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIV. kerületi Rendőrkapitányság kifosztás bűntett gyanúja miatt folytat eljárást egy férfi ellen, aki a gyanú szerint 2020. október 18-án 16 óra körül Budapest XIV. kerületében, az Örs vezér terén egy földön fekvő férfi nadrágzsebéből ellopta a mobiltelefonját – olvasható a BRFK közleményében.

Fényes nappal fosztottak ki egy magatehetetlen férfit az Örs vezér téren – videó

Fotó, címlapkép: police.hu/részlet a videóból

"A magatehetetlen férfihoz a járókelők orvosi és rendőri segítséget is kértek. A helyszínre kiérkező járőrök visszanézték a közelben lévő térfigyelő kamerák felvételeit, melyről megállapították, hogy miután a férfi ismeretlen ok miatt összeesett, egy másik férfi odalépett hozzá, majd a zsebéből ellopta a telefonját. A zuglói nyomozók a kamerafelvételen felismerték a 23 éves elkövetőt, Sz. Carolt, akit 2020. október 19-én délután a bűncselekmény helyszínén elfogtak.

A XIV. kerületi Rendőrkapitányság nyomozói Sz. Carolt kifosztás bűntett gyanúja miatt hallgatták ki, majd őrizetbe vették, és előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására, melyet a bíróság 2020. október 22-én elrendelt"

- áll a közleményben.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fidem
Hány tucat ember ment el mellette segítségnyújtás nélkül? Legalább olyan bűnösök, mint a tolvaj, akinek le kellene vágni a kezét!
"...a gonoszság megsokasodik, a szeretet sokakban meghidegül."
Pokróc
Ott fexik az embör ki tudja mi baja lexarják magasról , és még ki is markecolják simán , gusztustalan tetű emberekkel van tele ,ez az ország ez a város , meg is érdemlitek a sorsotokat , xemét Magyar geci emberek !!! :-((((((((((((((
teuton
Fogadunk, hogy migrancs? Csak persze masfajta, mint a fideszbirkak gondoljak, "magyar" allampolgar, roman gyökerekkel. Na ezert van szükseg a külföldi "magyarokra"! Fidesz csinal gyorsan 1 milliot, es meg büszkek is ra!
Namely
@teuton: gondolom kerested, hogyan lehetne fideszezni egy olyan cikknél, ahol egy cigány (mi más) ismételten lop, ahogy mindig.
Így aztán kitaláltad, hogy ezt is a fidesz hozta be, mint külhoni magyart. Ennél jobbra nem futja? Te magad vagy ennyire ostoba? Vagy azt hiszed, mások olyan ostobák, hogy ezt elhiszik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.