Namely

Demeter nem mond le, nem kér bocsánatot, sőt neki áll feljebb
Vajon az itt bőgő, leköpni, stb kezelést javasló majmok akkor is ezt mondták, amikor niedermüller hányt bele a mikrofonba valamit?
Akkor gondolom nem.
Ahogyan a fenti mondat sem akasztott volna ki senkit, ha nem egy kormánypárti fazon mondta volna.
Libsik és következetesség. Két külön világ.
:D
Bár minden gyülekezés tilos, társas vadászatot azért még lehet tartani
Na még egyszer :) szóval a vadállomány létszámát folyamatosan karban kell tartani. De ne mondjátok el senkinek, még a végén a fent semjénező majmok nem tudnának kórusban bőgni... :D
872-en hunytak el a koronavírus miatt a múlt héten Magyarországon
Látom a 444 -nél egész stáb foglalkozik azzal, hogyan is lehetne a számokat még rosszabb színben feltüntetni.
Tanács: nyugodtan szorozzátok meg akár 100 -zal is, az itt acsargó libsik úgysem tudnak számolni :D
Orbán Viktor kemény választ küldött Soros Györgynek, cenzúrázták a cikket
@Gazella: Nos.
1. A gyökérfajtatozás nem támasztja alá az igazadat.
2. A mellébeszélés sem.
Tehát leszel szíves kifejteni, hogy mit értettem félre mondataidban, esetleg a cikkben. Ha nem tudod, akkor inkább bölcsen hallgathatnál.
Pár órája született csecsemőt hagytak egy bokorban Szolnokon
@Jozefina: Tudtam, hogy lesz minimum egy magadfajta agyatlan kretén, aki most is elkezd fideszezni, kormányt hibáztatni, merhá' előttük ilyen nem fordult elő...

@Horizont: erről mindig az jut eszembe, amikor egy ilyen estet olvasott az egyik cigány muay thai edzőtársam, és a fazon (kőkemény izomtömeg) szem könnybe lábadt és úgy mondta, hogy miért nem adta inkább oda neki, ő felnevelte volna.
Orbán Viktor kemény választ küldött Soros Györgynek, cenzúrázták a cikket
Nos mi történt?
A bal oldali médiában is van nem kívánatos tartalom.
Ami szerintem szépségdíjas, ahogyan itt a balos sjw makik egyszerre bőgik, hogy milyen rossz a cenzúra (merhá' nem jelenhetnek meg a balos cikkek és hadházy bohóc sem fetreng minden nap a korláton) és helyeselnek most, hogy Orbán szarságait nem hozták le. :DDDDDDDDDD libsi hópihekollekció :DDDDDDDDDDDDD

És ahogyan meg is magyarázzák, hogy miért is kell most (is véletlenül) Orbánt utálni, egymás seggét nyalva, az tényleg hatalmas. :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Köszi, felébredtem, megyek vissza tőzsdézni.
:DDDDDDDDDDD
Orbán Viktor kemény választ küldött Soros Györgynek, cenzúrázták a cikket
@Gazella: "Ja szarjankó!! Azt hiszed hogy foglalkozik veled Soros?? Hát nem! "
Engedj meg egy harsány röhögést :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
ugyanis ha jól rémlik Orbán most VÁLASZOLT soros vele foglalkozó cikkére.
Fényes nappal fosztottak ki egy magatehetetlen férfit az Örs vezér téren – videó
@teuton: gondolom kerested, hogyan lehetne fideszezni egy olyan cikknél, ahol egy cigány (mi más) ismételten lop, ahogy mindig.
Így aztán kitaláltad, hogy ezt is a fidesz hozta be, mint külhoni magyart. Ennél jobbra nem futja? Te magad vagy ennyire ostoba? Vagy azt hiszed, mások olyan ostobák, hogy ezt elhiszik?
"Füles gulyásnak" nevezte Orbán Viktort a német köztévé szatirikus magazinja – videó
Érdekes, hogy a "német" szabad sajtó akkor nem reagált semmit, amikor a német adófizetők pénze a német lobbi zsebébe vándorolt.
Ha rosszmájú lennék, még azt mondanám, hogy kaptak egy megrendelést a tulajtól a társadalom véleményének alakítására.
:)

De komolyan: a németeknek el kellene gondolkodni azon, hogy mi a fontos: a NÉMET vagy a nem német. Nos az én keleti agyammal azt mondanám, hogy a németeknek a német.
És ha ez így van, akkor vajon az alábbi gondolkodás mennyire helyes?
"ezzel meg is lehet takarítani évente 17 milliárd eurót, ennyi pénzt kapnak ugyanis a lengyelek és a magyarok. Ebből 15 milliárdot kapnának közvetlenül az olaszok és a spanyolok, a maradékból meg fűtőgombákat vásárolnának vagy bármit, mert minden jobb befektetés, mintha a lengyeleknek vagy a magyaroknak adnák ezt a pénzt"
A német költségvetés segge kilóg a gatyából, a német átlag dolgozónak szintén, és nekik az a legfontosabb, hogy más országok segítésének hangzatos jelszava alatt a német lobbiknak adják az adófizetői pénzeket?
(facepalm)
Az persze külön szép, hogy azt nem nézik, hogy hová megy a német áru vámmentesen, és mennyi a nettó mérlege ennek a kapcsolatnak.
Német átlagpolgár = magyar átlagpolgár.
Buta, befolyásolható, műveletlen, nem látja át az összefüggéseket.
Novák Katalin: Nem mi lehetetlenítettük el a homoszexuális párokat
Látom a 24.hu mindig tudja, hogy melyik az a téma, amelyik az egész országot értintő és létfontosságú. Dehogy a k+f, nem az oktatás minősége, nem a mélyszegénységből eladott 11 éves szexrabszolga kislányok, nem a gyenge, hazai pénzügyi struktúra.
A lényeg a ratyik jogai.
Hiszen ezen áll vagy bukik minden. Ha a fartúrók örökbe fogadhatnak, akkor a nap is mosolyogva, szebb meleget adva süt le ránk.
És ehhez minden itteni kommentelő csatlakozik, acsarkodva, helyeselve, bólogatva.
Libsi bohócok.
:D
Merkel kiállt a jogállamisági mechanizmus mellett
@Eladott Ország: "A jogállamiságot csak úgy lehet helyreállítani, ha a 2022-es választáson ezt a korrupt bűnöző bandát (maffiaállamot) leváltjuk, és a bűnözőket bíróság elé állítjuk. Nincs "B" változat! "
Mármint most kire gondolsz? És ki váltaná le a korrupt politikusokat? Tudsz mondani olyan, nem svájci (!!!), politikust, amelyik nem korrupt?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Merkel kiállt a jogállamisági mechanizmus mellett
@kereső: maga az Unió az, ami magában hordozza a fenti folyamatokat. Erről sajnos nem lehet így hatásosan eszmecserét folytatni, erre 3 órás beszélgetés is kevés lenne.

@ómió: egyetértek azzal, hogy nem Orbán oktat itt ki másokat, de pont az egyik legkorrektebb és legkonstruktívabb kommentelőt, @Giovanni Alba: -t nem kellene ilyen jelzőkkel illetni. Nem ért veled egyet, de ettől még nem kell sértegetni, ő sem tette.
Orbán Viktor: a kormány jogával élve vétózta meg az uniós csomagot
@kereső: tudnád idézni? Sajnos én nem találtam meg ezt az alapokmányban. Vannak benne tipikus nesze semmi fogd meg jól leírások, de semmi konkrét. Pont azért, mert az alkotók is tudják, ezeknek nincs konkrét definíciója.
"tudtad, hogy a lakosság 98 %-a iszlám vallású, és a keresztényeket üldözik?"
Tudtam, de a keresztényeket Belgium szívében is üldözik, az EU pedig pont nem áll ki a keresztények mellett (sehol a világon). És ha már a törökökről van szó, amit te írtál (és amivel maximálisan egyet is értek), azt kellene mondani a törököknek a tárgyalásokon, de nem ezt mondják, hanem azt, hogy "hát nincs jogállam, meg van halálbüntetés, meg sajtószabadság az nincs, stb" tehát megy a ködösítés.
De visszatérve Magyarországhoz, ha nagyon csűrik-csavarják el lehet indítani valamilyen eljárást, de engem az zavar, hogy ezt NEM elvek mentén teszik, hanem a lobbik nyomására, pénzért (ha nem így lenne, akkor kb 2005 óta eljárás alatt lenne Magyarország és a fél EU, beleértve a franciákat, németeket is, kivételek talán a svédek, britek, dánok, finnek, szlovénok, baltiak).
És ez sajnos nem politikai oldal függvénye, hanem az EU rendszere nemhogy nem zárja ki a durva korrupciót, hanem egyenesen segíti azt a brüsszeli bürokrácia.

Ezt korábban nem láttam:
"Dublini szerződés mennyiben változtatta meg az eu alapokmányát? Igen- vagy nem választ kérek."
Sajnos erre az igen/nem válasz értelmetlen.
"az eu alapokmányairól anno népszavazást tartottak az akkor még EK- Európai Közösség- tagállamai, igy a nizzai a lisszaboni szerződésről is. Azok úgy kerültek bevezetésre."
:DDD amit az írek, franciák, hollandok népszavazáson elutasítottak. :DDDDDDD de azért bevezették. Milyen demokratikus. Igazi bolsevik demokrácia.
Nigel Farage akciója:
www.youtube.com/watch?v=M6QmH-7fu68
"És téved orbánod,"
Légyszi próbáljatok már megbékélni azzal, hogy aki nem ért egyet veled, az nem egyértelmű, hogy Orbánba szerelmes. Tudom, hogy mindent erre alapoztok, de ez egyszerűen nem...
Folytatják a sztrájkot az SZFE dolgozói
Az sztrájk jogos, mert az egy törvény biztosított jog, az ő dolguk. Hajrá, tegyék csak. Az pedig a tulaj dolga, hogy tárgyal-e velük.
:D
"Elhangzott: a sztrájkbizottság ötven napja hiába kéri, hogy kezdődjenek meg a tárgyalások jogszerű követeléseikről, ezért csütörtökön küldött levelében ismét felszólította a fenntartót és a munkáltatót, hogy kezdje meg a tárgyalásokat az SZFE sztrájkbizottságával."
Mintha eddig az lett volna, hogy nem állnak szóba a szerintük "illegitim" vezetéssel... :D

"Kiemelték: úgy sztrájkolnak, hogy közben vigyáznak arra, nehogy emiatt kárt szenvedjenek a hallgatók."
:D
Ha felvételt nyert valaki, és tanulás helyett nem kapott semmit, bizonyára egyáltalán nem szenvedett el kárt... :D várjunk csak! Jaaaa, pesze, a csepűrágók amúgy sem tanulnak, csak azt lesik el, hogyan élősködjenek a valóban dolgozó emberek által előállított javakon, miközben kapják az állami kitüntetéseket, szerepelnek a médiában, stb ezek a semmihaszna, túlértékelt egyedek, pedig a kukabúvár is több értéket teremt náluk.
Orbán Viktor: a kormány jogával élve vétózta meg az uniós csomagot
@Aki Én: "Esetleg megnézhetnéd, hogy itthon miről volt, és miről nem lehetett népszavazás az elmúlt években.
IQ 30 felett érteni fogod."
:D
Ismételeten arra hívnám fel a figyelmedet (de minek:D), hogy a másik IQ30 bélyegzése nem támasztja alá az állításodat, épp ellenkezőleg, aláhúzza, hogy igazából nincsenek észérveid az állításaim cáfolatára.
Orbán Viktor: a kormány jogával élve vétózta meg az uniós csomagot
@kereső: "És ha az eu parlamentje elveti a jogállami feltételeket, az a eu alapszerződés teljes elvetése, az eu mint közösség felrúgása. Talán tanulmányozd az általam fentebb hivatkozott szerződéseket, amelyeket elfogadtunk a csatlakozási szerződés aláirásakor."
A probléma az, hogy olyan, mint "jogállam" kb sehol nincsen definiálva. Innentől kezdve az egész egy szófosás. Erre nincsenek definíciók, olyan, mint a "szabad sajtó". Ezeket akkor veszik elő, ha nincsen érvük valaki ellen és valami más a problémájuk. Ilyen pl a törökök csatlakozása. Senki nem akarja azt, néhány fogyatékos kivételével. Azt nem akarják kimondani, hogy "nem, mert nem", így jönnek a jogállami rizsával.
Orbán esetében is kb ez a helyzet. A baj vele, hogy a saját embereinek adja az eu-s lóvét, nem a nyugati cégeknek. Nyilván ennek kimondása vállalhatatlan lenne, így jön a "jogállamiság és szabad sajtó" maszlag.
Elég csak megnézni azt a kettős mércét, ahogyan kezelik Szaúd-Arábia, Izrael vs Líbia dolgait.
Orbán Viktor: a kormány jogával élve vétózta meg az uniós csomagot
@kereső: "Nem erről kellett volna megkérdezni az ország polgárait- hogy van-e jogod a vétóhoz??"
Érdekes, de amikor a dublini szerződés volt, hiányoltad-e a népszavazást? Vagy hiányolnád-e ha egyetértene? Vagy csak akkor kell népszavazás, ha nem a te szájízed szerint szavaz?
"Mert szerintem nincs, erre nem kaptál felhatalmazást soha senkitől- mert Te nem az ország vagy, és az ország nem egyenlő veled."
Arra nincsen felhatalmazása, amit nem kommunikált a választások alatt, tehát itt nem kell, mivel a jelenlegi irányvonal szerepel már minimum 5 éve.
"Te erről nem dönthetsz egy személyben, mert az uniós tagságot népszavazás erősitette meg- Te meg azt az uintézményt, annak alapját támadod a vétóddal, amelyet mi választottunk ."
Mivel most nem az uniós tagságról döntött, ezért teljesen értelmetlen az érvelésed.
"Törvényt sértesz orbán, nyiltan- a csatlakozási törvényt veszed semmibe,"
Melyik törvényt sértette meg?
" és hazát árulsz. mennyit kapsz ezért putyintól, és a kinai kommunista párttól? "
Ezt állítani annak fényében, ahogyan az egész EU vezetése nyalja a biden seggét, aki pedig bizonyítottan tele van kínai kenőpénzzel.
:D
Négyen verekedtek össze egy parkolóhely miatt
Tessék jenkik, itt van nektek az import szemét, egyenesen Ázsiából.
Trump még mindig azt hiszi, hogy ő nyerte a választást, újabb jogászt kért fel
@Gazella: "Ne pénzes palit válasszanak már bakker!! Hanem fiatal politikust!!! "
Ezt Justin Trudeau az (volt) amikor megválasztották és nem jött be a fiatalság reménye. Sőt, csúfosan megbukott.

Cikkhez: ezennel megkezdődött az USA következő polgárháborújának előjátéka. A felek között nagyon komoly ideológiai szakadék van. Az USA minimum ketté fog szakadni.
Lehet választani az északi Venezuela és az 1950 előtti USA között, ahol, nem véletlenül üldözték a kommunistákat.
Híres magyar színészek kerülnek egyre nagyobb bajba
:D
El kell menni más szakmába dolgozni. Megdöbbentő, hogy egyeseknek, ha a szakmájukban nem tudnak pénzt keresni, akkor mi a kézenfekvő? Hogy siránkozni kezdenek. Majd a sok hülye hangya oldja meg, hogy tovább hegedülhessen. :D Tudom, egyeseknek büdös a valódi, értékteremtő, termelőmunka, és ebben az úgynevezett színészek (helyesebben csepűrágók) bajnokok.
A Momentum színeiben indulhatnak a következő választáson Hadházyék
@voltmárjobbis: @Peller Anikó: És ti még mindig hisztek ebben xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Majka oxigénellátást kap a kórházban
"A kórházban elvégzett mellkasi CT után kiderült, hogy Majának kisebb gyulladások vannak a tüdejében, ezért éjszakára bent tartották és oxigént kapott."
Vajon mindenkinek jár azonnal CT-vizsgálat?
Több ezer szexuális bűncselekmény történt az angol-walesi katolikus egyházban
Felkötni minden retkes pedofilt. Azért elég érdekes, hogy amikor a muszlim kutyák csinálják, nem ennyire lelkes a hatóság.
Ismét tömeges resztelést kezdenek el Európában
"Ismét tömeges resztelést kezdenek el Európában"
Az jó, mivel imádom a resztelt májat!"
Gyurcsány Ferenc is elmondta a véleményét a szigorításokról: Szerinte Orbán Viktor kapitulált
Mi van ferike, mikor állsz már le a piáról?
:DDDDDDDD
Tudod Orbán minden hibája ellenére, még nem lövette a saját népét, nem úgy, mint te. Írhatnám, hogy ezen gondolkozz el, de hát maradt neked agysejted ennyi pia után?
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD