Namely

Fiatal lányok loptak pénztárcát egy budapesti üzletben – videón a pofátlan cselekedet
@Szeparepa2: De azért elég érdekes, hogy ismét két cigány "jutott el arra a mélypontra", hogy lopniuk KELLETT. :D valahogyan ugyanúgy lopniuk "kellett" a maszop alatt is, előtte is, lopniuk kell Szlovákiában is, és érdekes, de amikor kijutnak Angliába, Németországba, ott is lopniuk KELL.
Nem tudom eldönteni, hogy ennyire ostoba vagy, esetleg másokat nézel annyira ostobának, hogy a kretén dumádat beszopják.
:DDDDDDDDDDDDD
Ötven török fiatal rontott be egy bécsi templomba, törtek-zúztak
@legott: lemaradt a vége, ez így elég félreérthető, tehát:
"Az baj, hogy egyre több országban a populista vezetők uszítására ütik a sajátjaikat - mint pl. Lengyelországban, vagy Magyarországon."
Igazad van, ez így volt 2006-ban gyurcsótány utasítására, és a korábbi, természetesen balos, lengyel kormány alatt. Hála Istennek, ezek az idők már elmúltak.
Valóság vs "legott" kretén.
:D
Ötven török fiatal rontott be egy bécsi templomba, törtek-zúztak
@legott: "A lengyel és a magyar kormány is szélsőjobbos, csak ezt sokan nem tudják vagy nem akarják észrevenni.
A szélsőjobboldallal az a baj, hogy agresszív, nincsenek előremutató megoldásai - csak pofáznak, élősködnek és rombolnak."
A muszlim majmok törnek-zúznak, erről mi jut eszébe egy "legott" nevű agyatlan majomnak? Hát persze, hogy az, hogy "náci, náci, náci" a magyar és a lengyel komány.
Mert ugye a szélsőjobb fejezett a napokban is ugye? :D Meg akkor lapozzuk fel a pártbrossúrát és akkor lehet mondani a mantrát: "náci, szélsőjobb, antiszemita, rasszista, xenofób, homofób, transzfób, stb, stb, stb, stb".
"Ha Magyarországról kivonulna a a "hanyatló nyugat" tőkéje, Magyarországot le lehetne húzni a klotyón!"
Magyarország 1100 éve létezik, így az EU előtt is volt, és utána is lesz. Akkor is, amikor Ausztria már iszlám kalifátussá fog változni.

"És hol vannak a szélsőjobbos kemény csávók? Volna itt egy kis megvédeni való szélsőjobbos kopasz náci gecik - isten, haza család, meg a kis faszom!"
Az első mondatnál még úgy tűnhet, hogy a skinekre gondolsz, de utána már nyilvánvaló, hogy azokra, akiknek a templomrombolás nem tetszik. Nem, az nem az. Annak a neve törvénytisztelő, józan ésszel megáldott honpolgár. Tudod, ami te nem vagy.
Te a kultúránk lerombolóinak oldalán állsz. Gondolom őseid is ezt tették 1919-ben, és most folytatni akarod az ő munkásságukat. Neked a templom nem fontos, csak a zsinagóga.
"Kereszténynek tartják magukat és a keresztény honfitársaikat ütik - akikről persze tudják, hogy nem ütnek vissza? Teljes döbbenet!"
Agyatlan legottka megint fantáziál? Valami konkrét esetet fel tudnál idézni?

"Csak a pankrátorszintű szereptájszós pofázásra telik - ujjnáci?"
Mi az az ujjnáci? Ja, csak nem megy neked a magyar nyelv (vagy a pártkiadványban rosszul volt??? Te írod azt is? :D).

"Az baj, hogy egyre több országban a populista vezetők uszítására ütik a sajátjaikat - mint pl. Lengyelországban, vagy Magyarországon."
Igazad van,...
Karácsony: a kormánynak nem érdeke, hogy Budapest fejlődjön
@csak úgy...: Ennél világosabban nem is fogalmazhattad volna meg, hogy nincs semmi érdemleges mondanivalód, ugyanis bármi konkrét vállalhatatlan lenne, durván hazudni szintén.
:D
Karácsony: a kormánynak nem érdeke, hogy Budapest fejlődjön
Mindig hangoztatják, hogy a Kormány emberei nem szakemberek, hogy az szfe vezetői között mit keres egy katona, stb.

Csak azt nem értem, hogy ezek miért nem veszik elő, pl Tüttő Kata életrajzát, amiből kiderül, hogy egyetlen napot sem dolgozott a versenyszférában, sem üzemeltetésen, úgyhogy helyettük is megkérdezem, hogy "ó jajj, miért tesznek meg valakit nulla tapasztalattal városüzemeltetési főpolgármester-helyettesnek?"

:D

Nos, kedves igazság bajnokai, a csakis a szörnyű hozzá nem értés ellen tiltakozók, akiknek csak az fáj, hogy hozzá nem értő emberek kerülnek be, kizárólag politikai alapon, remélem tiltakoztok ez ellen is.

Mikor lesz elfoglalva a Főpolgármesteri Hivatal?
Vizsgálatot indítottak dr. Gődény videói miatt
Úgy tűnik valakik érdekeit sértette az, hogy nyíltan kiállt a "járvány" okozta pánikkeltés ellen.
Újabb lefejezéses támadás Franciaországban – templomban gyilkolt a terrorista
@Nyírfa: :D
Na pontosan ezt csinálják a franciák, németek, svédek, stb, emiatt a gondolkodásmód miatt volt a mostani fejezés is. Számotokra nagyon jó dolog orrot felhúzva továbbállni gondolkodás helyett, de azért nem ártana csak néha elmerengnetek azon, hogy hoppá, lehet, hogy mégsem nektek van igazatok, és felül kellene vizsgálnotok az álláspontotok helyességét. És ez az a pont, ahol szinte mind kudarcot vallotok: a tények figyelembevétele nem az erősségetek. Szeretitek az olyan közeget, ahol kizárólag és 100% a ti nézőpontotokat halljátok vissza, és minden más nem létezik, az nem partner, az egysejtű, náci, rasszista, stb.
És még te kéred számon a politikusoktól, amikor ugyanígy tesznek. :D
Újabb lefejezéses támadás Franciaországban – templomban gyilkolt a terrorista
@Nyírfa: Látom nem érted a lényeget. A korábban francia, most már csak nevében Franciaországban 10 millió retkes muszlim él. Ezek bármikor készek elkövetni bármit, vagy simán elnézik, hogy a más vallásúakat gyilkolják, megfélemlítsék.
Ha ennek csak 10 százalékát meg kell figyelni, az is 1 millió. Teljesen lehetetlen.

"Egyes országok nem csak üzletelnek velük, hanem a politikai céljaik érdekében használják is őket, tehát csak az akarat hiányzik. "
És a sor elején ott van Macron és bandája, merkel állat, stb. Gondold el, hogy azokkal, akik illegálisan ott vannak, nem tartatják be a törvényt, azt tesznek amit akarnak, és a legkisebb érzékenységi rohamukban fejeznek. Igen, az akarat hiányzik, de miért is? Mert a "francia" politikus mit lát? Hogy a legutóbbi fejezés után a bevándorlók mellett volt tüntetés.

Itt az otthoni, franica, német, svéd, stb fejekben kell rendnek lenni, és akkor majd változásokat akarnak. Addig nem lesz semmi, csak fejezés, terror, mészárlás. Ha nekik ez kell, egészségükre.

Mi csak reméljhetjük, hogy a schengeni övezetet minél előbb felszámolják, mert addig a muszlim, feka csürhe ellenőrzés nélkül jöhet ide...
Üzent a Magyar Orvosi Kamara: ha nem cselekszik a kormány, hamarosan napi több ezer új fertőzött és akár több száz halott lehet
@tudode: "Esetleg a cikkhez valami?"
:D
Már elnézést, de annak, amit te írtál mi köze a cikkhez? :DDDDDDDDDDDDDDD mindenre kb ugyanezt írod.
Kétezren tüntetnek Budapesten a lengyel nők jogáért az abortuszhoz
@voltmárjobbis: " Tán orbánék csőrét [email protected], hogy az elmúlt három évben közel 56 ezer magyar gyerek született külföldön."
Miért kellene, hogy érdekelje? A szüleik rengeteg pénzt küldenek haza, + nem neki kell az ovit/iskolát/stb biztosítani. Neki valóban az lenne az érdeke, hogy a szülők hazajöjjenek, de csak akkor, ha itt van bőven értelemes munka.
"A KSH adatai szerint itthon 274,6 ezer gyerek született 2016-2018 között, vagyis minden hatodik magyar gyerek már külföldön jön világra."
Ezt hívják úgy, hogy globalizáció. Nem tudtad, hogy már nincs Vasfüggöny?
"De ezt orbánék maguknak köszönhetik."
Nem, ezt a munkaerő Európai Unióban történő szabad áramlásának köszönhetjük. A nagyobb államoknak (UK, Németország, stb) 7 évig nem kellett megnyitni a munkaerőpiacukat a 2004-es csatlakozók előtt: 2004+7=2011.
De hazudhatod nyugodtan tovább, hogy "mindenorbánhibájamégajégesőis".

A tüntetéshez: egyesek annyira ráérnek.
Senki nem viselt maszkot a járványszkeptikus dr. Gődény előadásán
@simmering73: Tehát nekik fogják eladni a lélegeztetőgépeket? De miből gondolod, hogy meg is veszik?
„Fuck off SZFE” – üzente a Fradi egyik szurkolói csoportja a derbin – fotó
@Aki Én: ugyan már. Minden cikkre ugyanazt a baromságot írjátok be, azt a látszatot keltve, hogy minden a Kormány hibája. Pedig, amennyiben jól emlékszem, a Fradi-tábor 2010 előtt sem az MTA egyik tagozata volt, ahogyan az Szfe sem a haladó értelmiség fellegvára.
„Fuck off SZFE” – üzente a Fradi egyik szurkolói csoportja a derbin – fotó
@Nyírfa: Ez a cikk a Fradi szurkolók véleményéről szólt.
Hogy jön ide a kormányzat?
Fekete-Győr: Orbán örökre keletre mehet egy nagy bukás után
:D
Mondja ezt az, aki annyira kemény, hogy amikor nagyon óvatosan be mert szólni gyurcsótánynak, annak első nemtetszése után nyüszítve rohant hozzá bocsánatot kérni, "lángosozás" álnéven, a többi seggnyaló momentumos makival együtt
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
De mit is várunk a frusztrált homokos fegyőrtől
Üzent a Magyar Orvosi Kamara: ha nem cselekszik a kormány, hamarosan napi több ezer új fertőzött és akár több száz halott lehet
@tudode: te meg vedd tudomásul (rövid u), hogy nem tudsz helyesen írni, és előbb menj vissza az általános iskolába, tanulj, és utána kommentelj.
Két pályázattal indul a Tisztítsuk meg az országot! projekt
Kezdésnek a Keleti pályaudvart/Népszínház utcát és környékét javaslom.
Lengyelországban folytatódnak a tüntetések az abortusztörvény ellen
Azt nem értem, hogy a lengyel kormánynak miért van szüksége beteg gyerekekre. Mert azzal teljesen egyetértek, hogy egészséges gyerekeket ne lehessen elvetetni (elvégre nem a középkorban élünk, ahol nem volt gumi, tabletta, esemény utáni szer), de ennek a módosításnak csak hátránya lehet családra, államra, közösségre.

@lusta: a lengyeleknek okuk van most kimenni az utcára, mert van egy olyan ügy, amivel mindenki egyetért, egy olyan ügy ellen, ami mindenkinek káros lenne. Náluk vannak ilyen műbalhék, mint szfe, vagy olyan műmájer kretének, mint hadházy, majom ákos.
Így párhuzamot nem lehet vonni a kettő között.
Maszk nélkül cigányoztak a debreceni futballszurkolók, kiakadt a képviselő – videó
"Lövei Csaba nyíregyházi önkormányzati képviselő érdekes megfigyeléseket tett a vasárnap rendezett Nyíregyháza-DVSC NB2-es örökrangadó körül."
Azta!!! Hát ez aztán az oknyomozó képviselő!!! Kiderítette, hogy a focidrukkerek:
1. Eléggé szeretik az italt.
2. A drukkerek dalait nem a dalai láma írja (a szóviccért elnézést kérek)
3. A rendet, jogszabályokat nem tartják be.

Ez hiánypótló volt.

A videó készítőinek:
ha valaki/valami nem tetszik az országban, azért nem az egész országot kell szapulni. Ahogyan a benneteket ért sérelem sem a "magyarok" az okozói. Ha mégis éltek ezzel az egyszerűsítéssel, akkor nem kell megsértődni azon, ha valaki azt mondja, hogy "minden cigány bűnöző".

@ágimami: miért kellett vona közbeavatkozni?
Rendkívüli támogatást kaphatnak a koronavírus miatt a holokauszt túlélői Németországban
@csak úgy...: "A 44-es partizán,
Most 56-os veterán"
De ez legalább nem okozza egy nép folyamatos, szisztematikus terrorizálását, amit a zsidók csinálnak a németekkel (meg az osztrákokkal, magyarokkal, stb) holokauszt lóvátétel címszó alatt.
Gyurcsány: leállhat az egész ország
@voltmárjobbis: elég érdekes, hogy tőlem bizonyítékot vársz, viszont az szerinted rendben van, hogy Orbánt azzal vádolod, hogy szándékosan gyilkolja az időseket, egy szemernyi bizonyíték nélkül.
""Szerinted mit kellene tennie?" Te tényleg ennyire hühye vagy? Én nekem kell tudni?!"
Ha azzal nyitsz, hogy "nem tesz semmit", akkor nyilvánvalóan tudnod kellene, hogy milyen akciókat hiányolsz (hiszen hiányérzeted van, azért mondod, hogy nem tesz semmit).
Amúgy a másik folyamatos hülyézése, agymostottozása nemhogy nem tesz téged okosabbá, hanem szinte biztos jele annak, hogy azzel kompenzálni akarod, hogy nincs mondanivalód.
Rekordbüntetést szabott ki Kövér László Jakab Péterre a krumplis akciója miatt
"Ez a feladtunk, erre kaptunk felhatalmazást, ezzel bíztak meg bennünket a választók, és nincs az a büntetés ami ettől eltántoríthat bennünket"
:D
Petike nem tudja, hogy nincsenek már választói? :D
A Jóbik már egyáltalán nem rendelekzik szavazóbázissal, ez a gerinctelen, gyucsótányyal összedörgölőző Peti bohóc pedig végképp nem.
Ugrál, pattog, de sajnos már Torgyán szintje sincsen meg.
:D

UI: tudom, naivitás, de ha akarna valamit tenni (és a többi is), nem kellene mást tenni, mint átsétálni a Parlamenttől egészen a Nyugati térig, körülnézni, aztán az ott összegyűjtött információkat elvinni, és egy felszólalás keretében a belügyminisztert ezekkel a tényekkel szembesíteni.
De miért nem teszi?
Ja, pesze: szarik rá, majd 2022-ben lesz fontos neki is a választó.
Komoly járványügyi szigorításról döntött az Országgyűlés
@Qqberci: ez is az.

@kereső: "A foci meccseken is ellenőrzik?Ott is büntet majd a rend őre??"
Nem, azokat nem. Mindnhol máshol nem lehet, ott lehet. Meg Felcsúton, meg az egész coviccet a patásörödög-Orbán-Felcsút-Mészároslőrinc-stadionok-régenmindenjobbvolt-azégiskékebbvolt-3.60-askenyér-zsidók-nácikahibás banda találta ki.
frí szfe!
Heil ingyenesbkv!
Gyurcsány: leállhat az egész ország
"A DK elnöke szerint Magyarországon nem követik az Egészségügyi Világszervezet protokollját, amely szerint annyit kellene tesztelni, hogy a pozitív tesztek aránya ne lépje át az 5 százalékot. "
Ez miért jó? (persze azon kívül, hogy a who benne van a tesztbizniszben.

Fogadjunk, hogy fletóka IS beszállt valamelyik teszt bizniszbe :D

@voltmárjobbis: "És most hullanak az idősek gumilövedék nélkül, mert orbán nem tesz semmit a covid terjedése ellen."
Szerinted mit kellene tennie?
Rendkívüli támogatást kaphatnak a koronavírus miatt a holokauszt túlélői Németországban
@csak úgy...: nem tudtad, hogy minden évben egyre több "túlélő" lesz, egyre színesebb és fantasztikusabb történetekkel?

A cikk elég érdekes egyenlőséget taglal: minden állampolgár egyenlő a németeknél, de a zsidóknak azért mindig több jár.
Inkább hitt a rendőrség a náci jelkép alatt bulizó, zsidózó társaságnak, mint a holokauszttúlélőnek
@Peller Anikó: Azért ennyi sületlenséget összehordani...
"Nem hát hülyegyerek, másképpen ölette meg. A frontra küldte őket "
Azért ezt a kettőt ne keverjük. Az egyik az, hogy gulágra küldi a hozzá hűséges embereket, a másik pedig, hogy az versailles-i diktátum után visszaadja az önbecsülésüket és megbosszultatja velük a jogtalan sérelmeket (amire a jövőben is számíthatnak azok, akik 75 éve lakmároznak a németek húsából).
"ahol azt hitték felsőbbrendűek mint te vagy, aztán meghaltak. "
Nem csak hitték.
"Mondjuk nem volt kár értük "
Oh, milyen kedves. Ez a libsi/Lenin-fiúk/sztálini szeretet.
"gittler "
Te orosz vagy? Mert ők nem használják a "h"-betűt első helyen. Ők írják, hogy "Гитлер"
"Ráadásul az oroszok a saját hazájukat védték "
Igen, ezt a finn, észt, lengyel, litván, ukrán, lett, grúz nép is jól megtanulta, hogy az oroszok csak a hazájukat védik. Vagy arra gondolsz, amikor 1941-ben a németek megtámadták őket? Érdekes. Mikor vannak a határ mentén előretolt állásban alakulatok? Igen, amikor támadni készülnek, ahogyan a szovjetek is tették (volna, ha Hitler nem előzi be őket).
"Már akkor is sokan voltak, ez a probléma gyökere."
Hú b+
"Meg te vagy. "
Inkább te, és a történelemtudás hiánya.

A cikkhez: hol volt eddig népszavazás arról, hogy milyen jelkép legyen tiltott?
:D
Ja, igen. Sehol.
Szívmelengető gesztus az SzFE egyetemfoglalóitól: A számukra felajánlott adományok egy részét rászoruló gyerekeknek adják
"Az elmúlt napokban ismét annyi ételadomány halmozódott fel, ami felülmúlja a raktárunk kapacitását "
Tehát amivel annyira nem tudnak mit kezdeni, hogy a raktárba sem fér odaadják.

Ez annyira jó, amikor valaki átadja a helyét... amikor leszáll. :D
Ötvenedik napja tart az SZFE-blokád: a legnevesebb magyar színészek tiltakoznak Palkovics ablaka alatt
1. Azoknak is felolvashatnák a nevét, akik nem támogatják. :D
2. Ha "ilyen sok" támogatójuk van, akkor alapítsanak egy másik egyetemet.

@SystemError: az egész világot ne téveszd össze néhány ajvékoló ingyenélővel. De kifejezetten jót röhögtem, hogy a bloombergre fellőtte valami agyatlan libsi a HVG és az újindex cikkét, de magyarul van csak. :D ez így nem valami nemzetközi... :D :D :D
"A gyógyszerfüggő geci és gerinctelen csürhélye a történelem könyvekbe fog kerülni,"
Helyesen csürhéje. Nem tudom hogy ő hová fog kerülni, de te biztos, hogy nem az MTA helyesírással foglalkozó munkacsoportjához.
"Csak a műveletlen tahóknak tetszik ez. "
Akkor a fentiek alapján te vagy a legnagyobb katonájuk: műveletlen is vagy, tahó is vagy.
:D
SZFE-kancellár: "Nagyon szomorú vagyok, életemben nem voltam még ilyen helyzetben" – videó
@Giovanni Alba: "A Norvég Alap ügy. "
Ennek részleteit sajnos nem ismerem és gyanítom soha nem is fogom ismerni, hacsak nem leszek miniszterelnök.
"Én azt ítélném életfogytig kényszermunkára egy kőbányában, aki miatt ez előfordulhatott. Ez az igazi hazaárulás, az ország elleni kártétel. "
Norvég alap, célok: gazdasági és társadalmi fejlesztések. A második nálam már eleve egy hatalmas nem-et hozna, mivel az édes mamájuk társadalmát fejlesztgessék, ez nálam Sztálin/Hitler kategória, de nézzük kicsit tovább.
A keret (2009-2014) 70 millió euró cca 26 milliárd huf. Vicc kategória, az éves ktg vetés 20k milliárdjával.
De itt a kulcsa az egésznek, a wiki egyik képaláírásában:
"A Norvég Alap támogatásával valósult meg a...A projekt számos norvég partner bevonásával jött létre."
Tehát valójában ez sem más, mint egy kis megrendelés a nyugati cégeknek. :D
SZFE-kancellár: "Nagyon szomorú vagyok, életemben nem voltam még ilyen helyzetben" – videó
@Giovanni Alba: "Szerinted tehát van egy háttérhatalom, elvetemült lobbisták, akik dróton rángatják a brüsszeli bürokratákat."
lobbisták igen, vannak, ez nem valami háttérhatalom, hanem gazdasági szerveződés. Ezt az irányítást pedig nem szó szerint kell venni, hanem úgy, hogy támogatják a "tisztelt" bürokratákat, és így pl az ő termékükre fogalmazzák meg a törvényeket, és ha kell eljárást is indítanak a csúnya magyarok ellen.
"Kevered a Középeurópai Egyetemet az újra feléledő náci(fajvédő) mozgalmakkal"
Azért pl Martin Sellner-t ne nevezzük fajvédőnek. Amúgy pedig a mainstream trükkje éppen az, hogy aki a médiát is kezében tartó tőkések (nem háttérhatalom, hanem gazdasági csoportok) érdekei ellen szólnak, azok mindjárt nácik lesznek. De szerintem nem náci az, aki azt mondja, hogy illegálisan ne legyen itt senki, ne nekem kelljen eltartanom az adómból, tegyék ki innen, ha vét a törvény ellen, vagy ne jelentsen mentséget hogy nem fehér. Ez nem nácizmus, hanem a törvények betartatásának, valamint a törvény előtti egyenlőségnek igénye.
"nem arra használják, amire kellene. A kormány ráteszi a kezét,"
ezt írtam én is, a gond az, hogy akkor nem zavarta őket, amikor a németek/holland/stb nyugati lopta el a magyar támogatások nagy részét a megrendeléseken keresztül. Kettős mérce van.
"Soros a Nyílt Társadalom Alapítványon keresztül olyan szerveződéseket (alulról jövő, állampolgári kezdeményezéseket) támogat, amely a helyi közösségek javát szolgálják."
Mint pl a sea watch? Tényleg a helyi közösségeket szolgálja. Vagy inkább az albán/líbiai embercsempészek érdekeit.
Az a szép benne, hogy igen, támogat néhány olyat, ami jól hangzik, de ezek semmi másra nem jók, mint eltereljék a figyelmet a nagy üzletről.
Soros nem egy jótét lélek, hanem egy gátlástalan *csimbók. Nekem, mint tőzsdésnek az a véleményem, hogy azért országokat bedönteni elég gáz. Még pénzért is.