Namely

Utat kell engedni a Békemenetnek: Budapest jó része egész hétvégén járhatatlan lesz
"Utat kell engedni a Békemenetnek: Budapest jó része egész hétvégén járhatatlan lesz"
Ismét egy elfogulatlan és cseppet sem csúsztató címet láthattunk a propeller firkászaitól. Valahogy nem emlékszem a ratyimenetnél olyan címre, hogy "utat kell engedni a pride-nak".
Az ellenzéki megmozdulásnál sem adtak ilyen címet (mondjuk azt az ottani "tömeg" indokolta is).

Az itteni kommentek pedig elég viccesek. Az összefosás híveinek úgy tűnik nagyon fáj, hogy a kommunikációjuk gyatra, a vezetőik tehetségtelenek, nem rendelkeznek semmi karizmával, így a Kormány hibáit jól látó, azonban nem elvakult emberek (pl én is ilyen vagyok) max hányingert/röhögőgörcsöt kapnak Jakabtól és társaitól.
Hazai hírességek üzentek Kocsis Tibinek coming outja után
XXI. század:
1. "Én fiúkkal szoktam csinálni, buzi vagyok, és itt van a szerelmem, Lacika, és büszke vagyok arra, hogy meleg vagyok"
Reakciók: "erősek vagytok, hősök vagytok, még több ilyen kellene mint ti".
2. "Én nagyon boldog vagyok a szerelmemmel, ő Barbara, és büszke vagyok arra, hogy heteroszexuális vagyok."
Reakciók: "már nagyon elegünk van ezekből a náci szemetekből, akik jönnek itt a hetero büszkeségükkel, meg a környezetszennyező gyerekeikkel. "

A konkrét esetről:
Valaki magyarázza már meg nekem, hogy egy zenebohócnak (mert az énekes a Pavarotti) miért kell kiállnia és a magánügyeit kiteregetnie?
Ő egy zenebohóc, aki énekel (khmm) és ebből él. Ez számomra olyan, mintha elmennék a (nyilvánvalóan buzi) fodrászomhoz, és egy hatalmas plakáton ott virítana a kapuban, hogy "Én, XY fodrász buzi vagyok!". Ehhez nekem semmi közöm. Ez a családjára és rá tartozik.
De rám? Vagy a zenebohóc rajongóira?
A számító gratulációk pedig szánalmasak:
"Ez ma itthon nagyon nehéz. Tudjuk. Megítélnek. Ma semmilyen formában nem trendi itthon 'másnak' lenni. De hiszek benne, hogy vállalni kell magunkat, magatokat a boldogságért. "
Mitől lenne nehéz? Kit ítélnek meg ezért? Vannak, akik utálják a buzikat, de az marginális. Hogy ne lenne "trendi" a "másság"? Veletek vannak tele a lapok. Nektek van "pride hónap". Egy idióta zenebohóc azt mondja, hogy "buzi vagyok" és azonnal gratulálnak. És ez vezet a boldogsághoz? :D
"Igen, mindenki szerethesse azt és úgy, ahogy neki és a párjának jó."
Egyetértek. Ahogyan kb az ország 99.99%-a egyetért. Ezek a szánalmas majmok állandóan arról hazudoznak, hogy mekkora nagy veszélyben vannak a buzik.
Miért?
Hogy bomlasszák a társadalmat: hogy a buzi féljen, és gondolja azt, hogy az egyetlen módja a túlélésének, ha minden erről szól örökösen, van pride hónap, mindenki azt mondja, hogy "meleg", vannak buzi kvóták, van buzi házasság az oviban meg drag queen.
"Magyarokat hergel magyarok ellen a Békemenet" – megkapta a magáét a Fidesz Jakab Pétertől
@bakcsubakka: "A kettő nem ugyanaz !"
Elhiszem neked, ha bizonyítod.
" Birka !"
A számból vetted ki a szót.
Márki-Zay Péter a győzelme után: "beszéljetek a fideszes anyukátokkal"
@Gyurka80: én biztosan nem. :D Az, hogy Bokrost szeretném inkább abból fakad, hogy elég jól összefoglalta, mi kellene ennek az országnak, és kiváló szakember. 2010-ben nagyon jó programot tett le az asztalra.
De azt Magyarországon nem lehet megvalósítani (az ellopott rendszerváltás miatt az emberek nem látnak az orruknál tovább), így én is az egykulcsos adóra, valamint arra szavazok, hogy a 2010 előtti csoportok ne kerülhessenek vissza a hatalomba.
A mostanival is vannak hibák, de legalább nem fújnak le a verőlegények, ha öltönyben kilépek az utcára (2006-ban ugyanis szépen kaptam a pofámba a rend kedves őreitől, amikor öltönyben kiléptem gyakornokként az utcára a belvárosban, hogy hazamenjek).
Ujhelyi Isván: a Fidesz a gátja az európai szintű egészségügyi ellátás megteremtésének Magyarországon
@Néro: ha így van, akkor 2010 előtt nem volt várólista, minden kórház teljesen jól működött, és a német várólisták miatt is Orbán a hibás.
:D
"Magyarokat hergel magyarok ellen a Békemenet" – megkapta a magáét a Fidesz Jakab Pétertől
@fűre lépni szabad: "Másrészt, a balhézás nem véleménynyilvánítás."
Ezt anno több emberrel is kitárgyaltam: a szabad vélemény az nem az a vélemény, ami udvarias, előzékeny és tetszik annak, akinek szánják, hanem minden vélemény szabad vélemény, az is ami alpári, udvariatlan és visszatetszést kelt.
Pl: az is szabad vélemény hogy "rohadt zsidó" vagy "tetves náci" (ha pl ez nem ütközik valamilyen házirendbe, pl valamilyen zárt körű rendezvény, stb).
"Magyarokat hergel magyarok ellen a Békemenet" – megkapta a magáét a Fidesz Jakab Pétertől
@csak úgy...: látom az ovis válasz nagyon megy neked, a tények annyira nem. Csak úgy, ahogyan szoktad.
"Orbánban és Szijjártóban semmi keresztény nincs" – Márki-Zay emberséges bánásmódot akar a menekültekkel szemben
"A menekültekkel emberségesen kell bánni, akárhonnan is jönnek, ez a valódi keresztény politika"
Valahogyan még egyetlen ilyen buta frázisokat pufogtató politikust sem láttam, amelyik a saját lakókörnyezetébe is beengedne ilyen "menekülteket".
Mindegyik ilyen demagóg majom hófehér, 95+% keresztény/zsidó környéken lakik, ahol egyetlen "menekült" nem él.

A sajtószabadságon különösen jót röhögtem. Az USA-ban valóban van, ahogyan szólásszabadság is jobban, mint pl az EU-ban, köztük Magyarországon, Németországban, stb, de azért közel sem olyan rózsás a helyzet, mint kb 2000 előtt.
Vajon MZP mire gondolhatott szabad sajtó alatt?
Volt valaha egyáltalán itt?
Sajnos Puzsér fogalmazta meg jól: "(a jelenlegi Magyarországon) csak a mi sajtónk szabadságának a sérelme fáj nekünk."

Szabad sajtó ma már nemigen lehetséges: a tulajdonosnak vannak érdekei. Így persze, hogy gondolni fog a hirdetők érdekeire (vö facebook), a tulajdonosi érdekekre (haver, stb), a politika is, a választói akaratnak megfelelően mindenhova betolja a csápjait.
Hogyan lehetne garantálni a szabad sajtót? Pl ha az állam kitiltja a reklámokat, a támogatásokat pedig marginalizálja és tartalomhoz köti, így a teljes bevétel 90+% a tartalom miatti olvasótábortól származhat (pl Élet és Tudomány).
Komolyan elhiszi valaki, hogy az ingyenes lapok nem lesznek tele agymosással?

CNN: egy ballibes agymosoda. A szabad sajtót ott említeni egy vicc.

Könnyen rendet lehetne tenni, hogy egyik oldal se tudjon agymosodát működtetni: hermetikusan el kellene zárni egymástól a politika, az oktatás, a gazdasági társaságok, a média, a sport és a civil szervezetek világát.
Mert ezek keveredése okozza a mai társadalmi bajok mindegyikét.
"Magyarokat hergel magyarok ellen a Békemenet" – megkapta a magáét a Fidesz Jakab Pétertől
@csak úgy...: 1. Helyesen "láthatja"
2. Az állításomat nem tudod megcáfolni, tehát inkább a szokásos ocsmánysághoz nyúlsz, az való neked. Olyan vagy, mint Peti bohóc a fenti cikkben. Konkrétumok semmi, csak az üvöltés. Ilyen az, amikor a kocsma betör a Parlementbe (és általad a kommentszekcióba).
Varga Judit: "támadássorozatot indítottak hazánk ellen"
@human: az igaz, hogy a Fidesz nem egy virágszál, de abban igazuk van, hogy az EP minden, csak nem konzekvens, a saját szabályikat szegik meg folyamatosan, és a lényeges dolgokkal soha nem foglalkoznak.
Tehát tulajdonképpen olyanok, mint a Fidesz. :D
Meghalt Kornai János
Nagyszerű gondolkodó, szerző, sajnos előadását már nem láthattam.
Nem csalódtam, hogy ennyien lesznek ez alatt a cikk alatt. Az egyik legnagyobb közgazdasági gondolkodó volt, a leírásai a szocializmus működésképtelenségéről a mai szavazók 95%-ának a viselkedésmintáit is kitűnően leírták.
Sajnos írásait csak a szakma olvasta el. Ajánlottam rengeteg embernek, de ami bonyolultabb, mint a Blikk vagy a telex, az nem kap figyelmet.
Amit írt, sajnos 20 év múlva is aktuális lesz.
Ujhelyi Isván: a Fidesz a gátja az európai szintű egészségügyi ellátás megteremtésének Magyarországon
Ezek szerint még létezik a Maszop. :D

@Néro: a NER sem remekelt, de azért nem egy Maszopos kellene, hogy erről értekezzen. :D Amúgy ha van egy kis időd, írd már le csak 5-10 mondatban, hogy szerinted mi a gond az eü-vel és mit kellene tenni (pls ne azt, hogy Fideszahibás és takaroggyon).

@Gazella: "Kórhàzakban sokan fertőzésben halnak meg nem pedig a betegségeikben." ahogyan 2010 előtt is.
Ez ugyan nem mentesít senkit sem, de pont a Maszopos ugat a helyzetről, mikor ő is tehet róla (pl miért nem foglalkoznak semmivel sem, csak a választások hajrájában???).
Márki-Zay Péter a győzelme után: "beszéljetek a fideszes anyukátokkal"
@Gyurka80: Bokrost én 2010-ben is akartam, ő kellene ennek az országnak. Azt nem értem, mire célzol, hogy "visszatapsolnánk".
"Magyarokat hergel magyarok ellen a Békemenet" – megkapta a magáét a Fidesz Jakab Pétertől
"Eközben pedig a Fidesz Békemenetet hirdet – magyar a magyar ellen. "
Ha jól emlékszem éppen Petike verőlegényei intéztek el valakit, akinek ellenvéleménye volt.
Márki-Zay Péter a győzelme után: "beszéljetek a fideszes anyukátokkal"
@Gyurka80: természetesen elutasított volt, hiszen azt hozta, amit kellett. Ugyanígy elutasított volt 2010-ben is, amikor szintén azt hozta (volna).
Nem véletelen, hogy az "okosságok" hazájában aki változást akar, azt elkergetik, ellehetetlenítik, kinevetik, és a támogatottsága kb 2%-on megragad.
Márki-Zay Péter a győzelme után: "beszéljetek a fideszes anyukátokkal"
"beszéljetek a fideszes anyukátokkal"
Aztán mit mondjanak? :D
Nem tűnt még fel ennek, hogy ebben az országban az emberek 95%-a nem észérvek, hanem szeretem-nem szeretem alapján dönt?
Ha működnek az észérvek hatása, akkor már 11 éve Bokros lenne a miniszterelnök, és a régió k+f központja lennénk.

Amúgy erről a "beszélj a nagymamáddal" kreténségről nekem Orbán 2002-es beszéde jutott az eszembe: "mindenki hozzon magával még egy embert" :D

"Nem csak egy pártot akarnak váltani, nem csak Orbán Viktort akarják leváltani, egy új kultúrát akarnak, ahol a szeretet lesz az uralkodó, mert a gyűlölet ellen csak szeretettel lehet fellépni."
Fúúúúú b+ mi ez, valami hippiszeánsz?
Hol szokott ilyen marhaság előjönni, mint cél? Ahol maguk sem tudják, merre előre.

És ráadásul még a hívei sem tudnak mit kezdeni a "szeretet" fogalmával, hiszen nekik a puskapor kell, a vér, a gyűlölet, a folyamatos fenyegetések. Miért, mert még a megjátszott irgalmassághoz is hülyék.
Akciós a Békemenet-csomag az Orbán Viktor webshopban
@csak úgy...: a hazai k+f, a pénzügyi kultúra erősítése, a tőzsdei megjelenés elősegítése a főként a startup-ok számára, az oktatás, a víz-, és erdőgazdálkodás.
Csak néhány példa.
Sajnálom, ha neked, mint a szavazók 95%-ának ki lehet szúrni a szemedet a fenti majomkodással. Ezért tart itt az ország.
Orbán kínos videóban szédít egy idős bácsit, hogy milyen sok pénzt "ad" majd neki
Gyerünk majmok, akkor vegyük át még egyszer:
"Négy láb jó. két láb rossz" ja nem, bocsánat, tehát "Orbán szédít, az összefosás minden tagja törődik veled, és a javadat akarja".
xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
Keményen nekiment Jakab Orbánnak: "Én dupla kávéval indítom a napot, Orbán meg dupla hazugsággal"
Peti bohóc eddig tupírozta magát, és most úgy tesz, mintha még lennének szavazói. Pedig nincsenek, tehát kúrcsány füttyentett neki, hogy meg kell dolgozni azért, hogy a közös listán legyen helye, így felöltötte a bohócjelmezét és ismét színpadon van.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
De ugyanolyan gyengék a számai.
Húzz bele Peti, mert ebből lehet nem lesz meg a helyed, ha még tovább esik a népszerűséged. Ne tévesszen meg, hogy a majmok azt írják, "frappáns volt" mert ezek annyira elvakultak, hogy akkor is tapsikolnak ha ereszted a gázt az esti parizer miatt.
Felrobbant a piac, egekben az energiaárak – mi lesz a hazai fogyasztókkal?
A fene az ilyen firkálmányokba, most akkor hogyan kommenteljék alá a haladók, hogy "Magyarország romokban"?

Ja. persze, hiszen ők úgysem olvassák el az egész cikket :D :D :D majd cím alapján hánynak valamit :D
Kétharmaddal betonoz a kormány – lehetetlen lesz leváltani Polt Pétert?
Betonozni a Szentendrei utat kellene, de az a mocsok önkormányzat nem teszi.

A Kormány ismét csökkentette a válsztások tétjét avagy a Kormány ismét jelentőset lépett előre annak érdekében, hogy 2026-ban 4/5-e legyen.
Ezért az összfosás majd esetleges győzelme után előadja, hogy "a Fidesz a hibás" és nem változtat semmin, így indokolva tétlenségét, de, ahogyan tervezte, majd ők lopnak 4 évig 6 kézzel/ember. Ha bármi rossz lesz, "Orbán a hibás!", "elmúlt 12 év", esetleg "Polt a hibás". A jó, hogy különösebb fantázia sem kell hozzá, a szavazóik még a mély Fidesz-fanoknál is hülyébbek. Így nekik 4 évig nem kell csinálni tulajdonképpen semmit, úgysem akartak.

A majom szavazóik meg 4 évig úgy érezhetik, hogy minden világok legjobbika van, és a hígfos életüket ezzel máris kicsit értelmesebbnek gondolják. :D A nap is szebben fog sütni, mosolyog, lehet a fejeket a homokba dugni, hogy "nincs is lopás", ahogyan most a ps teszi, az a fő, hogy demokrácia lesz. :D
Dobrev Klára szerint Márki-Zay Trump típusú élet-halál harccá változtatta az előválasztást
"A recept ismert Orbántól Trumpig, ne az ország fontos dolgairól beszélj, csak az ellenfeledről, minél nagyobb a hazugság, annál jobb"
Erről kérdezd meg a férjedet, szerintem sokat tudna mesélni arról, amikor az ország a csőd szélén állt, kúrcsány meg egyfolytában az antiszemitizmusról, nácikról és szélsőjobboldalról hazudozott.
:D
Márki-Zay kitálalt Fideszről – a fél kormány meleg még leghomofóbabb kereszténydemokrata politikus is
@Aki Én: hát ez az, mert nem arra kellene válaszolni, hanem az ország problémáira. Ha kormányképesek lennének, és lenne valami céljuk (a lopáson kívül).
Elővette hatalmas mellét Heidi Klum 17 éves lánya – vajon mit akart ezzel közölni?
Kitűnő nevelést kapott a prosti anyjától, helyesbítek az őt futtató vén lotyótól. :D
Anno csak az adott város tudta, hogy prosti, most egy kattintás, és az egész világ az ügyfele lehet és tudja róla, hogy már csak a tarifán kell megegyezni.
A kérdés csak az, hogy megvan-e már a legtöbbet fizető ajánlat, vagy még lehet licitálni. :D mondjuk az ilyenekre mindig folyamatos licit van, és az eltartó csak ideiglenes, amíg nem fut be egy jobb ajánlat. És most feltehetjük azt a naiv kérdést, hogy honnan tanulják a facsés lotyók a "mindent megmutatni azonnal" hozzáállást, ami miatt megy a like a képre, ami miatt rájuk írnak a kigyúrt kopasz tahók, akikkel természetesen el is mennek, aztán amikor napi rendszerességgel ronggyá veri őket, és kiállítja a sarokra, stb, akkor 2 év után lépnek mellőle, és posztolják, hogy #NaNe és #metoo és #együttanőkazerőszakellen stb.
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

UI: Magyarországon, Kelet-Európában ez egy átlagos tyúk, mi szerencsések vagyunk. 20e/menet bármelyik prostioldalon.