Namely

Szijjártó elárulta: Megváltozik oltási terv azért, hogy jobban fogyjon a kínai vakcina
@sgl: 1. a folyamatosan nem egyenlő azzal, hogy néha (talán magaddal keversz)
2. Ha nincs érved azok ellen amit írtam, akkor arra nem az a jó megoldás, hogy elkezded a személyeskedést.
3. Mintha azt írtad volna, hogy szarnak vagyok nézve átlépéssel. Mi történt, hogy mégis lealacsonyodsz egy magamfajta szarhoz? Hát ennyire unatkozol? Vagy már mindenki rájött, hogy egy troll vagy, és csak röhögést kapsz?
Szijjártó elárulta: Megváltozik oltási terv azért, hogy jobban fogyjon a kínai vakcina
@Horizont: Hát persze, azért hazudnak, uszítanak benne minden alkalommal az összefosás szájíze szerint. :D
Európa szégyene: Rossi szerint a térdeplő ír játékosokat kifütyülő magyar szurkolók viselkedéséről őket kell megkérdezni
@Aki Én: "Szóval nagyon nem akarod megérteni, hogy ez nem politika, ez az élet."

,,Én egyébként tiltanám a vállalati szektor, politika, oktatás, sport-kultúra, társadalmi aktivizmus, média keveredését is. Ezeket el kellene szeparálni egymástól hermetikusan."
"Ez pedig nettó baromság. Az életbe el nem jutnának az emberekhez a problémák."

Milyen problémák? Magyarországon milyen létjogosultsága van a blm nevű terrorszervezetnek? Bárhol Kelet-Európában? Vagy akár Írországban? UK?
Ez egy amerikai cirkusz, mint a pride. Teljesen kultúridegen. És hasonlatosan a pride-hoz, ennek hiányát, meglétét valami demokratikus minimumnak állítják be.
Pedig nem az.
Egyébként milyen problémát (valós problémát) akarnak ezek megoldani? Érdekes, hogy ezek soha nem olyan problémákkal foglalkoznak, ami valóban azok, pl a Nyugai téren cigány tinilányok állnak kuncsaftra várva. Vagy az uzsorások húsárban adják el nyugatra az uzsora fejében a 11-13 éves kislányokat mélyszegénységben élő cigány családokból.
Ugye, milye érdekes? Pedig cigányokról van szó? Miért nem érdekli ez az "aktivistákat", a vállalatokat, a médiát, stb? Miért csak a pride, meg a blm?
Majd én megmondom: mert ezeket nem érdeklik a niggerek, a cigányok vagy éppen a buzik. Ezek műproblémákat kreálnak nektek és amíg elrágcsáljátok, nem kérdezitek meg, hogy lehet az, hogy a nagy egyenlősítő harc, sjw közepette miért emelkedett a sokszorosára a demokrata, liberális elit (politikusok, fb, google, apple, stb) vagyona.
Európa szégyene: Rossi szerint a térdeplő ír játékosokat kifütyülő magyar szurkolók viselkedéséről őket kell megkérdezni
@Yoda69: "Hol volt ilyen ezelott. "
A lelátókon, a kocsmákban, a koncerteken, a diszkókban, stb.
"Ez egy nemes gesztus"
Akkor sem, ha ez egy önkéntes dolog lenne. De még csak nem önkéntes. Annyira önkéntes, mint a vodafone dolgozóinak a tolerancia-tréning, vagy a google-nél a pride hónapi programok.
"Tenyleg Europa szegyene valunk igy, es ezt orban es a NER honositotta meg."
Ne viccelődjünk. Ehhez semmi köze Orbánnak. Te komolyan gondolod, hogy a B-közép Orbán előtt az MTA volt? Vagy Orbán miatt olyan itt a kommentelési stílus, amit pl "Eladott ország" képvisel?
"Az az embert aki magyart magyarnak uszit"
Ezt mindkét oldal csinálja, viszont te, ahogyan az elvakult fideszesek, csak a másik oldal uszítását látod, a sajátodat észre sem veszed.
"a magyarokat Europa ellen uszitja"
Dehogy is. Soha nem uszított Európa ellen, hanem a brüsszeli elit ellen vívja a kirakatharcát. Ellenségképet valóban kreál, de arra vigyáz, hogy ne legyen itthon EU ellenesség, hiszen sok zsé jön onnan (nem véletlen, hogy az egyik legmagasabb az EU támogatottsága itthon).
"kinanak es az ruszkiknak adja el a magyar hazat."
"Hat neked ehhez statisztika kell?"
Bocs, de igen. De én mindenekelőtt ahhoz vártam, hogy Orbán előtt a focidrukkerek többsége nem tett szélsőséges megnyilvánulásokat (nyilván baromság) azóta viszont igen.
"Ha igen akkor teged az se gyozne meg, mert a sajat szemednek se hiszel."
A baj az, hogy én hiszek a saját szememnek, de a csúsztatásoknak, a politikai elfogultságból tett demagóg kijelentéseknek nem.
Szijjártó elárulta: Megváltozik oltási terv azért, hogy jobban fogyjon a kínai vakcina
Eredeti cím a portfolio.hu-n:
"Nagyot változik a magyar oltási terv azért, hogy jobban fogyjanak a vakcinák"

A propeller.hu nevű szennyoldal "átveszi" a cikket.
A cím a propelleren:
"Szijjártó elárulta: Megváltozik oltási terv azért, hogy jobban fogyjon a kínai vakcina"

:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

1. Szijjártó ilyet nem mondott, és még a cikkben sem szerepel, sőt, még a szenny propelleren található szemelvényekben sem.
2. Azonkívül, hogy a propeller ocsmány módon hazudik, még magyarul sem tud. Egy címet sem tudnak adni úgy, hogy ne legyen benne ordító hiba (ugye "Megváltozik AZ oltási terv").
3. Kérdés, hogy a propellernél van-e hazugabb, manipulatívabb szenny az interneten?
Az itthon működő német multik is válaszlépéseket fontolgatnak a homofóbtörvény miatt
"Az itthon működő német multik is válaszlépéseket fontolgatnak a homofóbtörvény miatt"
:D
Hát persze. Az hagyján, hogy az eredeti cikkben is 1 mondat van erről (kb szó szerint a fenti), de konkrétum semmi (aka a firkász tolla ismét vastagon fogott, tehát a címnek semmi köze a cikkhez), de a hab a tortán, hogy a német cégeket az sem érdekelné, ha a buzikat holnap belelőnék a Dunába, ugyanis nekik nem a ratyik számítanak, hanem a profit . :D

"Tegyük fel, hogy egy középiskolában jár két meleg diák, akik összejönnek, ez kitudódik és valaki leköpi, vagy esetleg más módon bántalmazza őket. Az osztályfőnökük a törvény életbe lépése után még egy órát sem szentelhet az esetnek, hogy elmagyarázza, miért helytelen ilyet tenni, hiszen a jogszabály alapján akár a homoszexualitás propagálásának bűnébe is eshet és szankciókkal kell szembenéznie "
Ne viccelődjünk már. Ez egy baromság. A törvény nem ezt célozza meg, és senki nem tenne ilyet. Miért kell hazudozni?

"Ez utóbbiban megtiltják a homoszexualitás és a nemváltás megjelenítését és népszerűsítését 18 év alattiaknak, és csak nyilvántartott civil szervezetek számára engedélyezi, hogy előadásokat, felvilágosítást tartsanak a témában."
Nagyon helyes. Köszönjük. Ez a családok, az egyének magánügye, amibe nem jó, ha beleavatkozik egy "segítő" szervezet, amelyiknek az az érdeke, hogy minél több gyerekről derítse ki, hogy ő "más", pedig nem az, csak kicsit félénkebb, stb.
Ettől nem lesz több a buzi, de kevesebb sem. Viszont csak meg kell nézni a kanadai statisztikákat, hogy mi lesz, ha engedik tevékenykedni azokat a szervezeteket a gyerekeknél, amelyek minden erre fogékony szülőt igyekeznek meggyőzni arról, hogy a gyerekük "transzgender", stb ha kicsit furcsábban viselkedik.
Hogy ez pedofilia? Nos döntse el mindenki maga:
www.youtube.com/watch?v=w82g-Qxb9ts
Hogy meg kellene-e nekünk is várni azt, hogy egy buzi riszálja magát a gyerekeink előtt az oviban?
Nem hiszem.
Kölcsey is meleg volt, akkor lecseréled a Himnuszt? – lecsaptak a kommentelők Orbán képére
"Kölcsey is meleg volt, akkor lecseréled a Himnuszt?"
Úgy tűnik, már mindenkiről kiderítették azok a "kutatók", akik semmiben nem tudnak épkézláb eredményt felmutatni, de legalább a bulvár címoldalára felkerülnek az eredményeikkel, hogy ez vagy az a történelmi személyiség buzi volt, vagy cigány, vagy nigger, vagy zsidó, stb. Gondom ez is annyira alátámasztott, mint a Shakespeare buzi volt, nem is ő írta a műveit vagy a Bach feka volt viccek.
Amúgy ha népszavazás lenne, én arra húznám az ikszet, hogy cseréljük le: nincs még egy annyira lehangoló, depresszív himnusz, mint a magyar.
Az, hogy két felnőtt szereti egymást, az nem mosható össze a gyermekbántalmazással
"az embernek joga van ehhez, hogy konkrétan olyan legyen, amilyennek érzi magát, hogy jut valakinek eszébe valakinek, hogy azt mondja, nem"
Ezt szerintem beszéld meg azokkal, akiket azért bocsátanak el, mert nem támogatják a pride-ot, vagy titeket.

"szeretném, ha a jövőre nem verhetnének meg az utcán"
Csak veled történik ilyen? Nem. Akkor? Ez most akkor valami különleges jog, hogy a buzikat nem lehet megverni, de másokat egy cigiért/tárcájukért igen? Amúgy meg ki tiltja, hogy önvédelmet tanulj?

"a melegek üldözése nem csak minket bánt, nem csak minket érint, hanem mindenkit, aki ebben az országban él"
Ezt légyszi fejtsd ki. Először is, a buzikat nem bántja senki. A barátnőm fodrásza olyan buzi, hogy az valami durva, de mondja, hogy őt nem éri semmi bántalom. Lehet, hogy ő nem egy paranoid barom, és nem hiszi, ha valaki csúnyán néz rá, az azért volt? De tegyünk fel, hogy van üldözés (nyilván nincs, de tegyük fel). Hogyan érint engem? Nem gondolod, hogy minket, a többséget nem csúsztatásokkal kellene meggyőzni?
"borzasztó azt nézni, hogy rengeteg kisgyerek van, aki meleg vagy más"
Hogy lenne buzi egy gyerek, aki még nulla szexualitással rendelkezik?
"más"
A gyerekek sokszor piszkálják a másikat, ha más: dagi (a riportalany gondolom itt siklott félre), szemüveges, stb. Így alakul ki a személyiséged, annak ereje. Ezt hívják szocializációnak. Ha elmagyarázod nekik, hogy igazából az aki más a különleges, azzal csak olyan selejteket teremtesz, amilyen (pl a dagi 0:47-nél) a mai mainstream tömegkultúra termékei: sjw, fat acceptance, you are special, lmbtqxyz mozgalmak, akik hisztis, infantilis, nagy gyerekeket nevelnek, akikben a társadalmi felelősség alapjai sincsenek meg, és intoleránsabbak, mint a legelvakultabb ember a kuruc.info oldalon.
"Székely Krisztina színházrendező"
ÉS NEM TUD 5 MONDATOT ELMONDANI KÖZÖNSÉG ELŐTT, VÉGIG OLVASSA, ÉS MÉG ÚGY IS ELRONTJA.
Na itt hagytam abba a videót, mert sajnos látszik, hogy a pöcegödör legalja volt ott.
Több ezren tüntettek a kormány pedofiltörvénye ellen a Parlament mellett
"Saját negatív tapasztalatairól beszél, hogy meleg férfiként, hogy élte meg a kirekesztés és a homofób elutasítást fiatalon."
Nem csak azert lehet valaki kikozositve, mert buzi

"Ezután Lászlóffy Juli, a Magyar Pszichológiai Társaság LMBTQ szekciójának egyik alapítótagja, pszichológus arról beszélt, hogy az LMBTQ-fiatalok körében komoly gond az öngyilkosság."
Akkor talan nem kellene neketek politikai haszonszerzesre forditanotok ezt, es ahelyett, hogy novelnetek a frusztraciojukat, segiteni kellne oket.
"Erdős Erik Robin aktivista saját coming outját osztotta meg elsőként. Ő transzidentitású emberként beszélt arról, hogy rengetegen élnek téves adatokkal a személyi okmányokban, miután az Országgyűlés korábban megtiltotta a nem- és névváltoztatás lehetőségét."
Es ezek kozul rengetegen elnek teves enkeppel, akik miatt nem kellene evente ketszer uj szemelyit es allamigazgatasi zavart okozni.
Es hol van a megertes a buzik oldalarol? Nem kapcsolnak, hogy nekik, mint kisebbsegnek kellene alkalmazkodniuk a TOBBSEGHEZ es nem kellene egy olyan semmisegen lovagolniuk, mint a "jujj en nonek erzem magamat es ezert micsoda dolog, hogy ferfi van irva a szemelyimbe"?
"Végül Székely Kriszta színházrendező arról beszélt, hogy őt leszbikus nők sose zaklatták, nem úgy, mint több heteroszexuális férfi. "
Azert te gyoker, mert a magadfajta 1 bites vegleny (atlagno) szamara nem azt jelenti a "zaklatas", hogy valaki neki nem tetszo modon kozelit hozza szexualisan, hanem azt, hogy egy olyasvalaki kozelit fele (tok mindegy milyen stilusban) szexualisan, aki szamara nem kivanatos.
Ebbol vannak a nane, tord meg a csendet, stb sztorijai is.

Ha a kisebbseg ugy erzi, serultek a nem letezo jogai, akkor azonnal kivonul teljes hadsereggel (ami ezer fo kb). Ezt a szanalmasan keves hivet a tarsadalom teljes mellszelesseggel mellettuk valo kiallasanak hazudja. Es nagy ivben tesz arra, hogy mi a tarsadalom erdeke.
Akkor a tobbseg miert vegye figyelembe, hogy nekik mi az erdekuk?
Európa szégyene: Rossi szerint a térdeplő ír játékosokat kifütyülő magyar szurkolók viselkedéséről őket kell megkérdezni
@Yoda69: "orban es a NER tette ilyenné a magyarokat, korábban nem voltak ennyire rasszistak. "
linkelnél egy erre vonatkozó statisztikát?
Európa szégyene: Rossi szerint a térdeplő ír játékosokat kifütyülő magyar szurkolók viselkedéséről őket kell megkérdezni
@Emmersson71: " Melyik kategóriába férnek a csuhások?"
Látom a Kun Béla, Rákosi Mátyás vonal élénken él. Itt is tetten érhető a posztkomcsi nézőpont és a nagyon mély gyűlölet. A vallások a kultúra részét képezik, ahogyan pl a színházak is, a múzeumok, a közterek díszítése, elnevezése. Ezeket sem emeltem ki külön.
Ha valaki érteni akarja, érti, ha valaki a saját gyűlöletének tárgyát nem akarja beleérteni, mint te is, azzal nem lehet mit tenni.
Több mint egymillió nyugdíjas 150 ezernél kevesebből él, 13 ezren alig 50 ezer forintot kapnak
@Eladott Ország: linkelnéd?
Mert én sajnos nem találom. (amúgy tudom, hogy blöffölsz). :D
Európa szégyene: Rossi szerint a térdeplő ír játékosokat kifütyülő magyar szurkolók viselkedéséről őket kell megkérdezni
@Eladott Ország: Ne szólj bele a vitába, mert sajnos nincs hozzá elég eszed. Köszönöm a képeket, de ismét semmi közük a témához.
Európa szégyene: Rossi szerint a térdeplő ír játékosokat kifütyülő magyar szurkolók viselkedéséről őket kell megkérdezni
@Emmersson71: "A papok és lelkészek kimaradtak,"
vs
"Én egyébként tiltanám a vállalati szektor, politika, oktatás, sport-kultúra, társadalmi aktivizmus, média keveredését is. Ezeket el kellene szeparálni egymástól hermetikusan. "
zoom:
"sport-kultúra"
Olvass. Értelmezz. Utána írj.
Európa szégyene: Rossi szerint a térdeplő ír játékosokat kifütyülő magyar szurkolók viselkedéséről őket kell megkérdezni
@Aki Én: "Ezt beszéld meg orbánnal. "
Add meg a számát, és megbeszélem vele.
"Egyébként a rasszizmus és gyűlölködés elleni figyelemfelhívás mitől politika? "
Ez egy nagyon érdekes téma. Szerintem ha valaki elmegy egy meccsre (pl én elmegyek egy muay thai gálára) akkor azért mentem oda, hogy a sportot nézzem. Nem azért, hogy rasszizmus-ellenes fejtegetéseket hallgassak. Ha valaki erre kíváncsi, tőlem tegye meg, és menjen el egy politikai rendezvényre. Egyszerűen az arcunkba tolják a politikát mindenhol.
Azért politika, mert visszacsatolása van a politikára, tehát a sporttal közvetlenül hatnak a választói döntésekre ÉS az érzelmekre. Alantas és veszélyes. Kb Hitler.

"És igen, közéleti szereplőknek, példaképeknek kutya kötelességük ezt megtenni, hogy jobb lehessen a világ. "
De nem ott, ahol az emberek nem azért jelentek meg, hogy erről beszélhessenek. Menjen el egy ilyen rendezvényre, szólaljon fel (én ezt is tiltanám, a színészek, filmesek, sportolók politikai tevékenységét).
Én egyébként tiltanám a vállalati szektor, politika, oktatás, sport-kultúra, társadalmi aktivizmus, média keveredését is. Ezeket el kellene szeparálni egymástól hermetikusan.
Tehát a politika nem vihető be az iskolába, a médiában csak tematikus csatornán lehet politika, a vállalatok nem keveredhetnek a politikával és a társadalmi felelősségvállalással, stb.
Amúgy arról a "jobb lehessen a világ"-ról meg vitatkoznék.
Európa szégyene: Rossi szerint a térdeplő ír játékosokat kifütyülő magyar szurkolók viselkedéséről őket kell megkérdezni
@Emmersson71: mondom, hogy IQ0 vagy :)
én nem állítottam ilyet :) de az ellenkezőjét sem.
Az a felfogás amit képviselsz, a tipikus posztkomcsi nézőpont, hogy "ha valaki adatokat vár valaminek a bizonyítékaként, akkor az az ellenkezőjét állítja", meg "ha valamelyik oldalt kritizálja, akkor a másik oldal embere".
Át kellene lépni a demokráciába.
Több mint egymillió nyugdíjas 150 ezernél kevesebből él, 13 ezren alig 50 ezer forintot kapnak
@Nessy: A svájci indexálás szerintem nem igazságos. Lehetne azon vitatkozni, hogy melyik a jó megoldás, de ennek mi köze a kommentemhez?
Európa szégyene: Rossi szerint a térdeplő ír játékosokat kifütyülő magyar szurkolók viselkedéséről őket kell megkérdezni
@Emmersson71: Tehát IQ0, csak a te kedvedért (bár tudom, hogy csak kötekedni akarsz mert a másik beszélgetésben rád pirítottam):
Ha valamit állít valaki egy társadalomról, azt valamilyen kutatás alapján illene tenni, különösen akkor, ha az egy külföldi, aki mindössze foci miatt találkozott magyarokkal.
Ezért az az állítás, hogy "de ez nem tükrözi a magyar társadalom véleményét" akkor állja meg a helyét, ha rendelkezik ilyen irányú kutatási eredményekkel.
Több mint egymillió nyugdíjas 150 ezernél kevesebből él, 13 ezren alig 50 ezer forintot kapnak
@Eladott Ország: Azt kértem, hogy milyen statisztika alapján állítod, hogy India van csak mögöttünk (tehát a világon mi vagyunk India után a legalacsonyabb min nyugdíjjal rendelkező ország).
Amúgy 11:07-kor írtad, de 11:09-kor már like-olta valaki? :D
Varga Judit megsérült tüntetők fotója kíséretében jelentette be: Fejenként 862 euró kártérítést ad a kormány a 2006-os rendőrattakok áldozatainak
@Emmersson71: sajnos már nagyon ovis ("eladott ország") szintre jutott a kommentelésed, ő szokta képpel "alátámasztani" az "igazát" és oda nem illő dolgokat összemosni.

@csak úgy...: mintha csak "Emmerson71" "érvelését" látnám. :)
Néha azért figyelj arra, hogy épp melyik profilodból mit írsz :)
Európa szégyene: Rossi szerint a térdeplő ír játékosokat kifütyülő magyar szurkolók viselkedéséről őket kell megkérdezni
"az ír játékosok féltérdre ereszkedtek a rasszizmus és a kirekesztés ellen tüntetve, amire füttyszó érkezett a nézőtérről. "
Nagyon helyesen. Ha valamit meg kellene, hogy tanuljunk a XX.század történelméből, az az, hogy a politikának semmi keresnivalója sincsen a sportban, kultúrában, oktatásban, és egyáltalán a hétköznapi életben.
Így a fociban sincs. Ha egy játékos politikailag aktív akar lenni, akkor legyen politikus.

"Rossz fényben tünteti fel magyarokat, hogy kifütyülték így az Eb előtt, de ez nem tükrözi a magyar társadalom véleményét"
Elmondaná, hogy milyen közvélemény kutatás alapján jelentette ezt ki?

Imádom, ahogyan a nyilatkozó nagyágyúk kijelentik, hogy ez és az a társadalom ilyen meg olyan, de kb semmit nem tudnak róla.
Ez az ír itt él? Milyen gyakran jár itt? Akkor mi alapján jelent ki ilyesmit? Amúgy pedig semmi köze ahhoz, hogy mi van itt. Semmi. Ez a mi országunk, amit úgy rendezünk be, ahogyan mi szeretnénk. Olyan a társadalmunk, amilyet mi akarunk, amilyenné formálta a történelem. Ha kell a tanácsa, majd szólunk. Focizni jött ide, nem társadalompolitikai vitát folytatni.
Varga Judit megsérült tüntetők fotója kíséretében jelentette be: Fejenként 862 euró kártérítést ad a kormány a 2006-os rendőrattakok áldozatainak
@Emmersson71: szeretnél nagyon emelt fővel távozni, de nem megy, ahhoz gerinc kellene, intelligencia és valami épkézláb érvelés.

Viszont sikerült elérnem, hogy a kommentekben jól lehessen látni, milyen vagy. Így ha valaki később elolvassa, jól látja, hogy ha egy aluljáróban valaki azt üvölti részegen fetrengve, hogy "akasszák fel óbánt és mindenkit aki mást mond" nagy eséllyel te vagy.