A ferihegyi repteret üzemeltető cég hvg.hu-nak adott tájékoztatása szerint remélik, sikerül meggyőzni arról a kormányt, hogy a magyar gazdaságot segítené az ő megmenekülésük. Megerősítette a Budapest Airport Zrt. a Bloomberg értesüléseit, amely szerint kifejezetten a magyar kormány torpedózta meg, hogy a ferihegyi repülőteret üzemeltető cég életmentő segélyhez jusson az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Banktól (EBRD).

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez nem remény,

sokkal inkább tapasztalatlanság és a körültekintés hiánya

Persze ha felülvizsgálják az „elhamarkodott” reakciójukat??? =))

Mint ismert a közelmúltban – szűk hónapja – bloomberg.com írta meg cikkében „Orban Allies Seek to Grab Control Over Budapest Airport” értesülését. mely szerint „egy magyarokból álló konzorcium - amelynek többek között a hazai olajvállalat, a Mol is tagja - ajánlatot tett a Budapest Airport”. Amin a tulaj igencsak elcsodálkozott és valami olyasmit „hebegett”, hogy nincsenek eladási szándékai.
Ami lássuk be ártunk és qurmányunkat ismerve nem volt nagyon bölcs dolog.
A napokban derült fény arra, hogy a Budapest Airport Zrt. a ferihegyi repülőteret üzemeltető cég életmentő segélyért fordult az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Bankhoz (EBRD). Amit nem vettek tárgyalásba. Amiről a bloomberg.com „Hungary Blocked Budapest Airport From Emergency Covid-19 Funds” cikke lebbenti fel a fátylat. „A magyar kormány megakadályozta, hogy a Budapest Airport Zrt. hozzáférhessen ahhoz a kölcsönhöz, amit az Európai Újjáépítési és Fejlesztési Banktól (EBRD) kapott volna ” – írták. Szerintük vétózott a magyar kormány, még mások szerint már tárgyalásba sem engedték! =))
Qqberci
A telhetetlen kisgömböcnek kellene még egy repülőtér is...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.