Elfogták a nyomozók azt az enyingi férfit, aki éveken át szerelemmel és közös jövővel hitegetett egy siófoki lányt, így rávéve őt arra, hogy prostituáltként dolgozzon.

Egy siófoki parkolóban fogták el a 27 éves Sz. Róbertet, aki ellen emberkereskedelem és kitartottság miatt folytatnak eljárást. Úgy tudni, az enyingi férfi éveken át szerelemmel hitegetett egy 24 éves siófoki fiatal nőt, akinek anyagi és érzelmi helyzetét kihasználva, párkapcsolatot színlelve rávette, hogy – jellemzően külföldön – prostituáltként dolgozzon.

A nő így szerzett jövedelmét elvette, abból saját életvitelét finanszírozta. Az enyingi férfit éppen azután fogták el a siófoki parkolóban, hogy a nő pénzét elvette. Sz. Róbertet a Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.

Címlapkép: YouTube/PoliceHungary

(police.hu)

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Clavigo
@Shikari: Te meg anyádat futtatod ,fostalicska..Nem értem mit háborogsz ? Ja,,hogy neked konkurencia...Hát ez tényleg gáz.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Ronin2
Háááát,a bodza már levirágzott,élni meg csak kell valamiből?
Lehetőleg bömcsivel,munka nélkül.
Mondjuk az csak kamu,hogy éveken át szerelmet ígért,szerintem inkább jó nagy veréseket.
Csizmás Kond
...nagyon sötét liba lehetett...hacsak nem fekete hattyú volt...
legott
Politikai prostituáltként dolgoztatja Varga Juditot egy felcsúti férfi (hívjuk most Orbán Viktornak)

Úgy tudni, a felcsúti férfi hónapokon át szer'elemmel hitegetett egy fiatalos miskolci nőt, akinek anyagi és érzelmi helyzetét kihasználva, pártkapcsolatot színlelve rávette, hogy – jellemzően külföldön, de Magyarországon is – politikai prostituáltként dolgozzon.

A nő így szerzett jövedelmét a felcsúti férfi kiegészítette (zsebből), aki abból saját életvitelét finanszírozta.
Az felcsúti férfit éppen azután fogták el a menekülő alagútban az Országház és a Kossuth téri metrómegálló között félúton. (nem találtak nála semmi terhelőt, mert útközben nyilván eldobott mindent, kivéve az enyves kezeit a zsebeiben, amint éppen magát mogyorózta - ha nincs szotyi, jó a mogyoró is)
A Készenléti Rendőrség Nemzeti Nyomozó Iroda munkatársai gyanúsítottként hallgatták ki, őrizetbe vették, valamint előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására.
csak úgy....
@Shikari: a magyarországon a hivatásos prostik 20% a cigány a többi 80% magyar lyány !
Clavigo
@Shikari: Te meg anyádat futtatod ,fostalicska..Nem értem mit háborogsz ? Ja,,hogy neked konkurencia...Hát ez tényleg gáz.
csak úgy....
@Shikari: tibim,neked sem ártana egy hasznád az eszedet kurzus..
simmering73
Leleményesek ezek az enyingi fiatalok. Minden élethelyzetben feltalálják magukat.
namihami
Lehet, hogy a fiú már nem tudta anyu igényét megadni és csak azt akarta, hogy szegény asszony ne nélkülözzön. Hogy ez hozott némi pénzt a konyhára?
Hát istenem, élni is csak kell valamiből és a gumi is pénzbe kerül. Krisztus koporsóját...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.