Robbanásveszély van a magyar társadalomban – ezt mondta a Roma Polgárjogi Alapítvány elnöke az ATV Híradónak.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: kiwi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

nyirtass
Az kiabál akinek a háza ég!!!!
Nem a bűnözés ellen, hanem a BŰNÖZÉS MEGÁLLÍTÁSA ELLEN TILTAKOZNAK!!! Ez esetben féljenek is!, minden okuk megvan rá!!!
Csak annyit érnek el vele, hogy amíg idáig a magyar társadalom különbséget tett tisztességes és bűnöző cigány között, - addig a tiltakozásaikkal - ezt a megkülönböztetést a tisztességes cigányok hátrányára megszüntetik és a közhangulat egyetemlegesen a cigányság ellen fordul.
Soma
Egyetértek az előttem szólóval.Nagyon fontos lenne, hogy ne egyes emberek tettei alapján itéljenek meg népcsoportokat, és ne keltsenek több gyülöletet a romasággal kapcsolatban.
Sokkal inkább a probléma megoldására kellene helyezni a hangsúlyt, hogy hogyan lehet megfékezni a bünözést, és hogyan lehet munkára, tanulásra, egyfajta társadalmi hasznosságra inspirálni az embereket, és lehetőségeket teremteni ezek megélésére.
Már régen feltételekhez kötöttem volna a családi pótlékot (iskolás korúnak kötelező iskolába járnia), és a munkanélküli segélyt.(Amig nincs munkája, egészséges ember végezzen kijelölt szociális munkát.)
A gyülölet csak gyülöletet szül.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.