Mit tapasztaltak Miskolcon a Roma Polgárjogi Alapítványnak a városban tényfeltáró vizsgálatot folytató tagjai, illetve az a válságkezelő csoport, amely kedden ott járt? Kiket tartanak felelősnek a helyzetért? Mik a javaslataik?

Forrás: boon.hu
Feltöltő: shine111
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

11 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
maxentius
@ugyeugye: Két, vagy három éve láttam egy listát ami egy cigányösszejövetelre szólt, és ott doktor volt ez az alak. Lehet, hogy csak próbálkozott az a majom, - na ezt visszavonom, mert a majmok nem érdemlik meg!!! - hátha szó nélkül hagyják a kételkedők? Lehet, hogy lehelpiaci Ph D?
Az ollózás bizony lehet, hogy qrvára igaz?
ugyeugye
@maxentius: lehelpiaci pH D - ez jó. De nem inkább józsefvárosi? :D
maxentius
@ugyeugye: Vidéki vagyok, ilyenformán igazad lehet. De a lényeg, ha van neki, azt vagy lopta, vagy vette. A Józsiváros az a nyócker? Bocs az alulinformáltságért.
nyirtass
KÖVETELEM a kormánytól és az összes fajvédőjétől, hogy a Cozma ügyben MOSSA TISZTÁRA a MAGYAR NEMZETISÉGŰ emberek bemocskolt becsületét NEMZETKÖZI SZINTEN !!!!
ugyeugye
@maxentius: jaja, nyócker. Ott van a hírhedt józsefvárosi piac.

( Üzenőfalon a többi :D )

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.