Az utóbbi időben a legtöbbet felmerülő kérdés a fórumon repülőtérről való hazajutás. Néhány napja megírtuk, hogy bár Gulyás Gergely országgyűlési képviselő szerint vélhetően nem bünteti meg a rendőr ha valaki a reptérről hazamenet szegi meg a kijárási tilalmat, a rendőrségnek erről más az álláspontja. Ha valaki Budapesten lakik, valahogy meg fogja oldani a hazajutást akkor is, ha este 8 után érkezik a gépe. A jelenlegi jogszabály szerint egyébként erre van is lehetősége, de csak akkor, ha egyenesen oda megy, ahol aztán megkezdi a karantén letöltését. Mehet tömegközlekedéssel, gyalog, autóval egymaga vagy erre szakosodott, éppen munkáját végző fuvarozóval. A fuvarozócégek, taxistársaságok egy része nem vállalja már a szállítást, de találni olyat, aki igen.

Forrás: utazomajom.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
Ilyen barom ország nincs még egy a világon, mint akinek orbán a miniszterelnöke!
orbán/jogalkotók annyira hülye, hogy nem rendelkezett a repülőgépen utazókról 08- 05 között kijárási tilalomról . Ferihegyen nem maradhat, szállodába nem mehet, nem mehet érte senki a reptérre, mivel kijárási tilalom van.
orbánj takarodj!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.