A szombaton megjelent határozatával újabb tetemes összeget költött el a kormány az idei költségvetésből a már rég kiürített Gazdaságvédelmi Alap terhére. Az elmúlt néhány nap történései azt mutatják: a kormány az idei hiány és annak finanszírozása miatt már nem aggódik.----A szombat esti Magyar Közlönyben a Gazdaságvédelmi, valamint a Járvány Elleni Védekezési Alap terhére megvalósított költekezéseket is tartalmazó kormányhatározat jelent meg. Ezek szerint a kormány 445,406 milliárd forintot vont ki a már rég kiürített Gazdaságvédelmi Alapból.----- EZZEL A PORTFOLIO GYŰJTÉSE SZERINT MÁR 2984 MILLIÁRD FORINTNÁL JÁR AZ ALAP TERHÉRE MEGVALÓSÍTOTT KÖLTSÉGVETÉSI KÖLTEKEZÉS.

(Forrás: portfolio.hu, sgl által)

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

sgl
Őrült ütemben és mennyiségben lopják ki maguknak a közvagyont a fideszes bélférgek, felkészülve arra: buknak 2022-ben, legyen túlélő mentőcsomag.
..
Az ellenzék ha hatalomra kerül, elsődleges feladata törvénykezéssel azon vagyonok visszavétele, akik 2010 után fénysebességgel gazdagodtak.
Lehet visszamenőlegesen is törvénykezni, lévén a fidesz is előszeretettel alkalmazta, nem szólhat ha szól, ki kell röhögni.
Maga az Alaptörvény törvényelleens, egypárti piskóta szilárdságu szarhalom.
A törvény értelmében a képviselő nem befolyásolható, tehát a pártutasításos törvények törvénytelenül létesültek, és ez szinte minden törvényre kimondható...
-- Félő demokratikus koala ugyanolyan beszari lesz 2022-ben mint 94-ben - a geczi székházlopását nem számoltatták el innen az eredendő bűn a mai napig tart,- 2002-ben is futni hagyták a fideszmaffia gazemberségeit törvénytelenségeit.
12 évben voltak hatalomban a fidesz ellenzéke és soha semmit nem toroltak meg.
Ha most sem teszik, MO-nak annyi.
...
sgl
@sgl: természetesen a közmédia és egyéb kommunikációs monopóliumok felszámolása és a választók hiteles értesítése mindenről.
A kommunikáció az első és legfontosabb a fidesz ellen.
Csakhogy ezt végre meg kéne tanulni!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok