Szerinte nem kellene az integrációt minden áron erőltetni.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@Gazella: Nem adhat mást, csak mi lényege!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Gazella
Ostoba liba aki könyveket darál.. bizony emlékeztet arra amikor könyveket égettek pl: hitlerizmus, kommunizmus... heteroizmus...
Nessy
@Gazella: Nem adhat mást, csak mi lényege!
Sziszifusz
@Shikari: 15:29
Nem ide tartozik, de mégis megkérdezem tőled, mi a véleményed Szájer József Fideszes EU képviselő esetéről és a keresztény nemzeti erkölcsről ?
Sziszifusz
@Shikari: :13:36
Hány ilyen potentát van még a Fidesz potentátjai közt.
Közülik háromról már vannak ismereteink. Borkai drogos orgiás ,Kaleta pedofil hajlamú, és most Szájer buzi orgiás. Az ellenzékiek közül eddig nem volt egy sem, tuti hogy ha lett volna akkor a NNI biztos kiderítette volna.
Nessy
Dórika drága! Mely csoport lesz a következő, ahol "szegregálnak"? Minek alapján? Hajszin, bőrszin, vallás, van gyerek, nincs gyerek etc.??
Feltételezem majd a fidesszel karöltve fogják kijelölni az éppen esedékes csoportot! Mert azt, hogy ki magyar, azt már ugyis Kövér és a fidesz dönti el a híveivel.
Nessy
@Shikari: Mit értesz "értelem" alatt! Lehet valakinek nyolc általánosa, és értelmes, széles látókörű, kulturált, tisztességes ember. Míg egyetemi végzettséggel bigott, szűlátókörű, modortalan, jellemtelen alak.
Málna
Ebben a kérdésben tökéletesen egyetértek velük.
kulabombaafityiszre
kedves kúró dóra én sem tartanám jónak az integrációt veletek.
Szóval elmehetsz a náci búsba a félnótás szivárvány színü lopott zászlóval szaladgáló férjeddel együtt.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.