Pásztor Erzsi mindenkit a regisztrációra biztat, szerinte ez az egyetlen útja, hogy visszatérjünk a normális kerékvágásba.

Nekem nincs internetem, ezért postai úton küldtem vissza az igénylőlapot, amit Müller Cecília küldött minden nyugdíjas korúnak. Azonnal igényeltem a vakcinát, és amint lehetőség nyílik rá, megyek és beoltatom magam!

Remélem, minél többen így tesznek majd, mert mégiscsak ez a legjobb módja annak, hogy leküzdjük ezt a ronda vírust – magyarázta a Metropolnak Pásztor Erzsi, aki hozzátette: bizony hiányolja a színházat, a kollégáit és a darabokat is, amelyeket a Turay Ida Színházban vagy a Játékszínben játszik, de nem kesereg.

60 éve van a pályán Pásztor Erzsi. Ez a pályafutás tőlünk megérdemel egy elismerő lájkot. (y)

Közzétette: atv.hu – 2019. június 28., péntek

Eszem ágában sincs magamba roskadni! Átéltem már nehezebb időket is, például a második világháború alatt, amikor a pincében húztuk meg magunkat a bombázások alatt.

Féltünk és néha enni is alig volt mit. Onnan is kijöttem, ezúttal sem tervezem másként: szándékomban áll még színpadra állni az életben! Jóllehet néha úgy érzem, erre már nem lesz lehetőségem, de olyankor megrázom magam, nem hagyva, hogy a rossz gondolatok felülkerekedjenek rajtam – tette hozzá a 84 éves színésznő.

(metropol.hu)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.