Az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása pár napon belül lezárul. Több mint 14 ezren már a második oltást is megkapták.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lemming
Hát azt a szart vasárnap sem adod be nekem.

Mire jó az oltás, ha tartanak a lezárások?
Oké, téged személy szerint megvédhet egy darabig (ki tudja meddig - erre nincs háztól-házig hároméves garancia, ezért nem lehet elengedni a gyeplőt.
Ugyanúgy kell vigyázni, ha lesznek is feloldások, az nem lesz teljes, vagyis korlátozva lesz az életed továbbra is.
Oké, valamit lépni kell, de akkor is: ???
lemming
Nem vagyok oltásellenes, meg vírustagadó, mint Dr. Görény, de kísérleti nyúl sem vagyok!

Ezt nem azért írtam, mert félek a retorziótól.
Amikor egyszer vagy százszor azt írtam, hogy megölök mindenkit, akkor kifáradt hozzám a rendőrség, és érdeklődtek egy kicsit.
Amikor felolvasta a feljelentés alapjául szolgáló kommentjeimet és én elmosolyodtam, megkérdezték tőlem: "Ez magának vicces?" (mert szervileg magázódni kötelező)
Hazudtam. Azt mondtam, nem vicces, pedig qrva vicces volt.
Ezzel csak az a baj, hogy egy embert senki sem ismer - még önmagát sem ismeri egy ember.
Kitöltöttem a pszichológia tesztet (amin kettes alá teljesítettem, de ezt most hagyjuk), De azt sosem érti meg senki, hogy annyi erőszakot élem át (nem láttam, hanem átéltem!!!), hogy nem tudatosan, de így kezdtem el védekezni és magamban feldolgozni, helye tenni a dolgokat.
Igen, tudok viccelni az erőszakkal, a halállal.. Egyszer elküldtem az egész emberiséget a picsába mindenkistül és kiirtottam az egész világolt - viccből.

De nézzük máshogy.
Én nem öltem meg senkit (nem azért nem mentem az idegen légióba, mert féltem a halálától, hanem azért nem mentem, mert nem akartam ölni!), míg pl. Orbán Viktor, akinek a legújabb bullshit szlogen szerint minden élet számít több tízezer magyar ember halála szárad a lelkén.
És hozzám jönnek a rendőrök...

Ez nem függ össze semmivel, de akartam, hogy tudd.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.