Tovább kell lépni, az egészségügyi dolgozók kampányszerű oltása napokon belül lezárul, és intenzívebbé válik az oltások beadása az idősotthonokban, szociális intézményekben – mondta az országos tisztifőorvos a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs szerdai online sajtótájékoztatóján.

Müller Cecília arra kérte azokat az egészségügyi dolgozókat, akik még nem oltatták be magukat, "igyekezzenek", éljenek a vakcinabeadás lehetőségével, mert az oltást azoknak is biztosítani kell, akik egészségi állapotukból, életkorukból adódóan a magas kockázati csoportba tartoznak.

Az országos tisztifőorvos kiemelte: eddig hét Pfizer- és egy Moderna-szállítmánnyal 201 ezer ember oltására elegendő vakcina érkezett Magyarországra, és vasárnapra várnak még egy Moderna-szállítmányt.

Ebből a mennyiségből 152 704-en kapták meg az első védőoltását, míg 17 772-en már a másodikat is, ők 7-10 napon belül teljes védettséget élveznek – mondta Müller Cecília.

Forrás: MTI

Címlapkép: MTI/Balogh Zoltán

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

tudode
Most már csak az a kérdés, hogy van mivel, van hol, és van kivel?
.
Mintha melléktermékben lenne a karaván akkor is, ha csak egy feltétel hiánycikk!
lemming
Én nem ütöttem meg nőt és idős embert soha életemben, de most...

Undorodom ettől az embertől!
Meg attól a faszarcú zsarutól, aki mindig hunyorog.
Senki más nem hunyorog, te mitől hunyorogsz, te kiemelten geci zsaru?
Sok férfi azt hiszi, ha szakálluk van attól férfiasabbak, erősebbek, meg lázadóbbak - arcszőr mentén kérdezem te köcsög zsaru, mija faszért hunyorogsz ott, ahol senki más nem hunyorog?!
lemming
A vén kurva, aki 20 évvel idősebbnek néz ki a koránál...
Szar élete lehetett - genetikailag is.

Ne hunyorogjál baszd meg, mert elmegyek érted, baszd meg!
Már találtam is kést 3790 forintért* a 98 ezer forintos helyett - 98 ezerért csődbe ment vendéglátó helyet veszek, baszd meg!

* szerintem jól néz ki és tetszek ez az újfajta késhegy és él kiosztás. - van benne fantázia: www.alza.hu/sport/cattara-hiker-kes-biztositekkal-20cm-d5355778.htm

A matt fekete penge a gyengém - Mátrafüred óta.
Az első Simth & Wessonomat Mátrafüreden vettem az ajándékboltban, ahol képeslapokat is árultak, meg levágott őzfejeket (Bambi).
Aztán ettem egy bablevest, mert az ár-érték arny sokat számít.

Kicsi volt a pengéje, de erős.
Mi 36?
Mi mennyi?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.