Az üzletekre, a vendéglátóhelyekre, a szálláshelyekre, valamint a szabadidős létesítményekre vonatkozó korlátozások megszegése miatt hétfőn nem kellett intézkedni a rendőröknek – közölte az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője a koronavírus-járvány elleni védekezésért felelős operatív törzs keddi online sajtótájékoztatóján.

Erről ennyit! Senki nem nyitott ki hétfőn a vendéglátóhelyek közül

Fotó: Pixabay

Gál Kristóf alezredes elmondta: a maszkviselési kötelezettség figyelmen kívül hagyása miatt hétfőn 213-szor intézkedtek a rendőrök. Közterületen 198-an, tömegközlekedési eszközökön és azok várakozóhelyein négyen, egyéb, a rendeletben szereplő zárt helyeken pedig tizenegyen szegték meg hétfőn a maszkviselési szabályokat – ismertette.

Hozzátette: a védelmi intézkedésekről szóló kormányrendelet tavaly szeptember 21-ei hatályba lépése óta 22 763-szor intézkedtek maszkviselési szabályok megsértése miatt.

(MTI)

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
gyáva szar a magyar...zabszem a seggben mindentől...
Yoda69
@Pálinkás Pál: Mire szamitottal? 3 millio ember nyugdij megtakaritasat ugy tette zsebre orban, hogy a magyarok szinte tapsoltak hozza.
Pálinkás Pál
@Yoda69: ezért írtam...rabszolgák...megérdemlik a puhost..
Pálinkás Pál
@Horizont: ha mindenki kinyitott volna...az ellenzék meg nem peticiókat írogatna..hanem utcára vinné az embereket,már rég nem itt tartanánk...be kell látnod...amíg a fostos ellenzék mindent az asztalnál akar megoldani...nem lesz változás

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.