A volt miniszterelnök szerint a Fidesz és a KDNP kormányzati szerepkörre érett, nemzeti-keresztény töltésű politikai irányultságot képvisel.---Amikor Kaposváron 1945-ben egy nő belépett a kommunista pártba, felháborodva mondták róla, hogy nő létére kommunista. Ez olyan elképesztő dolog volt akkor, amit ma már nem is lehet elképzelni. A somogyi megyeszékhely a baloldal szemében reakciós város volt, hetvenöt éve ezért tartották itt első nagygyűlésüket a Baloldali Blokk pártvezetői – elevenítette fel lapunknak Boross Péter.----- A volt miniszterelnök a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából kifejtette: a jelenlegi elvtelen és alkalmatlan baloldal ma úgy támaszkodik a Nyugat támogatására, ahogy elődei Sztálinékéra.

Forrás: magyarnemzet.hu
Feltöltő: sgl
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Boross Péter. a kommunizmus áldozatainak emléknapja alkalmából ???
Igen ő tényleg egy karakteres áldozat, az 56-sok egy nagy része még ült, mikor a komcsik arra kényszerítették, hogy vendéglátó vezérigazgató legyen és ezt nagy egyetértésben az elhárítással több mint negyed századon keresztól folytatta! =))
Béla333
Bárki alkalmasabb kormányzásra, mint ez a maffia főnök.
Gondoljunk bele micsoda változás lenne már csak az, ha hagynák a rendőrséget és a bíróságot úgy dolgozni, hogy abba a politika nem szólna bele. Hát még ha az összes állami intézmény így tudna dolgozni...
Ezt pedig Józsi bácsi vagy Mari néni is meg tudná csinálni.
Gauntlet
Abban elvtelen hogy nem lép ki a kollaboráns szerepkörből. Haragszok is!
És vissza kéne térniük a régi munkás-paraszt-értelmiségi talapzatra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.