Két VI. kerületi és egy III. kerületi lakásban razziáztak, találtak is 750 ezer forintot érő marihuánát és még mást is. Három embert fogtak el.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság (BRFK) közleménye szerint a VII. Kerületi Rendőrkapitányság munkatársai a Bűnügyi Bevetési Osztállyal, a Terrorelhárítási Központ műveleti egységével és a VI. kerületi rendőrökkel karöltve egyszerre három feltételezett drogdílerre csaptak le február 26-án a fővárosban.

Dílerekre csapott le Budapesten a rendőrség a TEK-kel együtt – videó

Fotó, címlapkép: YouTube/police.hu/részlet a TEK videójából

A zsaruk két VI. kerületi és egy III. kerületi lakásban összesen 371 grammnyi növényi törmeléket – marihuánát – foglaltak le, de találtak 173 gramm kábítószergyanús port és 73 tablettát, amelyeket még szakértők vizsgálnak. Ezeken felül a drog adagolásához szükséges eszközöket, 1,3 millió forintot és egy autót is lefoglaltak. A közlemény szerint a lefoglalta marihuána piaci értéke 750 ezer forint megközelítőleg.

A VII. kerületi rendőrök elfogták és előállították B. Lászlót, valamint egy 39 és egy 42 éves tunéziai férfit is, akiket kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt hallgattak ki, majd őrizetbe vették őket és előterjesztést tettek letartóztatásukra.

Forrás: police.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.