Dézsi Csaba András a Facebook-oldalán címzett egy bejegyzést a feleségének, akivel 17 évig dolgozott együtt a győri kórházban. „Kedves Vera! Sajnálom, hogy idő előtt vége a közös munkánknak! Abban a szívkatéteres laborban, amit közösen építettünk fel és közösen működtettünk szívvel, lélekkel az elmúlt 17 év során!” – kezdte vasárnap hajnali Facebook-bejegyzését Győr fideszes polgármestere, dr. Dézsi Csaba András, aki annak ellenére sem hagyott fel a munkájával kardiológusként a Petz Aladár Egyetemi Oktatókórházban, hogy Borkai Zsolt botránya után polgármesterré választották.

Forrás: telex.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

justhpeter
Sajnálom szegényt, miközben nem nagyon értem miért kell egy Orbán-nyaloncnak mindenhol nyernie. Volt választása, hogy a normális emberek közötti normális munka vagy a Viktor valaga. Ö döntött és most nyöszörög.
RonaGyuri
Igazi okkal ambivalens érzések támadtak

Látszólag csak az „Az új egészségügyi jogviszony ” kapcsán vannak gondok, de ennél sokkal komolyabb a kérdés

A telex.hu számol be róla, hogy Győr fideszes polgármestere, dr. Dézsi Csaba András anyázik, mert a mellékállásában nem dolgozhat tovább együtt a feleségével.
Az az igazság, hogy nem tudom pontosan a dolgokat, de azt biztosan tudom, hogy valamikor ebből a vidéki nagyvállalatoknál igen komoly gondok voltak és csak nagyon magas szinten lehetett felmentést kapni a tilalom alól. Ebből mókás dolgok is születtek, mikor egy többéves kapcsolatot legalizáló párnak kellett izgulni hogy megkapják az engedélyt az együtt-dolgozásra.
A dolognak, mármint a panaszkodásnak azért van némi pikantériája. Igen a derék polgi kedvéért már egyszer törvény-módosítottak és ez a mostani helyzet ennek a folyományaként állt elő! =))
ESCOBAR
Ő hiteles! Kevés ilyen ember van az országban!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.