Ünnepi beszédében a koronavírus-járványra is kitért. Eloltjuk-e a járvány tüzét azzal az egyszerű döntéssel, hogy beoltatjuk magunkat, vagy maradunk áldozatok, és tehetetlenül várjuk, hogy valami csoda történjen velünk

Forrás: life.hu
Feltöltő: voltmárjobbis
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

voltmárjobbis
És mivel akarod beoltatni orbánoddal együtt a Mo.-on élő magyar embereket? Az orosszal, kínaival? :Miért nem a Pfizerrel? Vagy a Modernával?
Ja, hogy megint saját zsebre dolgoztok
Egy olyan, zavaros hátterű és múltú céggel kötött szerződést a kínai vakcinák beszerzésére az állam, amely hasonló méretű üzletet még soha nem bonyolított le. A vállalatot ráadásul viszonylag hamar össze lehet kötni egy olyan céggel, amelyik a tavalyi lélegeztetőgép-beszerzésekből húzott hasznot. Akkor az a cég is története messze legnagyobb megbízását kapta.
voltmárjobbis
Írásbeli kérdést küldött Orbán Viktornak a DK a határon túli magyarok oltásáról
Azt szeretnék megtudni, hány határon túli kettős állampolgár jutott eddig oltáshoz a magyar készletekből.

Korábban az ATV Híradó készített riportot az ukrán-magyar határ közelében, ahol a helyiek szerint tömegével, minden korlátozás nélkül érkeznek az emberek Ukrajnából. A hírek szerint nem csak a magyar adófizetőktől kapott nyugdíjukat felvenni vagy vásárolni járnak át a határon, hanem oltakozni is, mert itt ingyen kapnak oltást
És milyet kaptak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.