Az Élet Szolgálat Egyesület 12 millió forintot nyert el Kásler Miklós döntésével a magyar ethnofitness edzésforma kidolgozására. Nem volt egyszerű: mint írták, a szervezet honlapján megadott telefonszám nem működött, az egyesület címe egy nagykanizsai üres lakás, az elnöke pedig inkább a férjéhez, Nagykanizsa volt fideszes alpolgármesteréhez irányította az újságírókat. A pályázati irat nem volt túlságosan hosszú, alig két oldal – írja a lap. Mint kiderült, a cél „a földművelő magyar nép zenéjét és táncát” megkedveltetni. A 12 milliós támogatásból projektvezetőként Kása Csaba, az Emberi Erőforrások Minisztériuma alá tartozó Magyarságkutató Intézet szakértője 2 millió forintot kap.

Forrás: hvg.hu
Feltöltő: Horizont
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
Mit lehet tenni? Ha egyszer ez a legfontosabb? És a népnek erre van szüksége.
Azért az ima és a Tízparancsolat se pótolhat mindent. Leginkább a haverok bankszámláin tapasztalható ez a hijátus.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Csizmás Kond
@Horizont: ..ezt nem értem...most jövök a piacról de sehol nem láttam kitéve mennyit ér...igaz nem is tudtam hogy nézni kéne...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ...Nézd...az előbb vázoltam, hogy egyes kormányok mikor miben és a mostani szemlélet szerint mekkora marhaságokba tolták a pénzt csakazért mert a haverokat kellett segítség. Aki ezt ma egyedi vagy csak erre a kormányra jellemző ténynek könyveli el ...hát azzal nincs értelme vitatkozni.
...jönnek a választások, szavazz arra akire akarsz és bíztasd vagy toljad az ismerőseidet barátaidat hogy szavazzanak, befolyásold agitálj...érted ?...de ne elégedetlenkedj ha nem nyersz mert az szégyen.
Én ha csak tehetem szavazok és elfogadom az eredményt, nem basztatok senkit mert neki más a felfogása viszont nagyon egyszerűnek vélem azt aki nem mozdítja a fenekét de pofázik...szavazz és fogadd el az eredményt..ilyen egyszerű...
Csizmás Kond
@Horizont: ...mert egyebet mi a kurva szart tudnál törvényesen véghez vinni ?
Csizmás Kond
@Horizont: ..az ilyen dolgok már pszichológiai esetek...nem kell elfogadd, nem kell imádd, nem kell éltesd csak magadba ne csinálj kárt...:)
Csizmás Kond
@Horizont: ...nézd, lehet képzelődni, lehet fantáziálni..mindent lehet de mint miniszterelnök ma minden magyar állampolgárnak Orbán...aki ezt tagadja...hát ...a patikákat még nem zárták be.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.