2020 márciusa környékén a koronavírus-járvány kirobbanásával egy időben eltűntek a magánjellegű ingatlanpiaci befektetők Magyarországon, ami nagyban hozzájárult a kereslet csökkenéséhez is. Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat alapító-tulajdonosa arról beszélt, a pandémiát megelőzően a világ minden tájáról voltak érdeklődők, főként Budapesten, mostanra viszont csak azok a külföldiek vásárolnak itt, akiknek itt élnek a családjukkal. A koronavírus […]

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
@Shikari: Pofad evesre hasznald taho roman paraszt. Ne beszelj bele a magyarok dolgaiba. Azert mert O1G-tol kaptal utlevelet, meg nem jogosit fel hogy ide pofazz.
kissé felnőttem
majd napok kérdése lesz itt 1929- simán inflálódunk rendesen
kissé felnőttem
: @Yoda69: ezeknek a fejetlen halaskofáknak hiába mondod olyanok mint a gazdaállatuk
Yoda69
@Shikari: Vicces amikor egy roman romanoz le valakit, de toled vagy dubrincstol mi mast is varhatnank. Fizetett roman troll vagy, es ezen a teyen nem tudsz valtoztatni. Meg van szuk 1 eved, hasznald ki, aztan veged van mint a fideSSnek.
Yoda69
@Shikari: Nem kérdeztél, kiskocsog. Kijelentettél.
Ha egyáltalán tudod mi a különbség a kettő között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.