2020 márciusa környékén a koronavírus-járvány kirobbanásával egy időben eltűntek a magánjellegű ingatlanpiaci befektetők Magyarországon, ami nagyban hozzájárult a kereslet csökkenéséhez is. Gadanecz Zoltán, a GDN Ingatlanhálózat alapító-tulajdonosa arról beszélt, a pandémiát megelőzően a világ minden tájáról voltak érdeklődők, főként Budapesten, mostanra viszont csak azok a külföldiek vásárolnak itt, akiknek itt élnek a családjukkal. A koronavírus […]

Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

26 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
karma1
Nagyszeru! Vegre realisak lesznek az arak, nem hajtjak oket fel a kulfoldi befektetok!
ómió
Akkor talán csökkennek a jelenlegi csillagászati árak!
Eladott Ország
Amíg a román bűnöző cigány és politikai prostituált bandája hatalom van és nem a börtönben, nem is lesz változást, továbbá ez a geci Európából is kivezeti az országot és már végleg le is leszünk szarva! Tragédiába viszik az országot!
ómió
@Eladott Ország: Neked is érkezett egy: bolsi idióta vagy!
Eladott Ország
@karma1: Nincs vásárlóerő! Most jelent meg a KSH kimutatása, hogy BAZ megye a legutolsó a lakásépítés vonatkozásában 10 ezer lakosra egy új lakás jut, míg Győr-Sopron megyében ennek a 40-szerese. Egyébként a csúti bűnöző cigány a pénzes migránsok beengedésével, minden harmadik ingatlant felvásároltak Budapest belvárosában. Azért tűntek el a külföldi befektetők mert nincs kereslet! Európa Bangladese lettünk és nem látni az alagút végét!
scontent.fbud10-1.fna.fbcdn.net/v/t1.0-9/67563740_655665964913314_162303167688605696_n.jpg?_nc_cat=104&ccb=1-3&_nc_sid=8bfeb9&_nc_ohc=2JixNxeYuQMAX9lot2Z&_nc_ht=scontent.fbud10-1.fna&oh=fcc636d5044a007d41548e0956e2b8de&oe=607FB55A
Az árak meg nem nagyon fognak lemenni, mert alig kivitelező olyan alacsonyak a bérek, a jó szakmunkások pedig a Lajtán túl dolgoznak ( a többiek meg a bányában) .
karma1
@Eladott Ország: Nezd, az eladok mar barmilyen szar lakast, hazat el tudtak adni, mert idejott valaki - vagy csak az interneten keresztul - megvett egy lakast, azt kiadta berloknek, es pillanatok alatt megterult a lakas ara... Ha nincs vasarloero - marpedig jovore sem lesz, mert bizonytalansag van meg mindig a jarvany miatt - senki nem fog egy rakas penzt kifizetni valamiert, amit se hasznalni, se kiadni nem tud bizonytalan ideig,.Ez nalunk ugy nyilvanult meg peldaul, hogy a (nem tudom honnan meggazdagodott ) kinaiak a csillagos egig felhajtjak az arakat, es az itt elo fiatalok keptelenek lakast venni mert nekik nincs konnyites. Aucklandben 1.5 millio dollarba kerul egy olyan 90-100 eves haz, ami itt delen 150-200 ezer dollarbol boven megvasarolhato. De most jol osszevesztunk a kinaiakkal mi is meg az ausztralok is, ugyhogy itt is lelassult a kulfoldi vevo, viszont megis megy fel az ar, mert nincs eleg elado haz, a meglevokert kell megkuzdeni.
Eladott Ország
@karma1: Ez a helyzet Magyarországon is, sőt a CSOK-kal ( többek között) még jól fel is verték az árakat, a fizetés meg ismert. Egy ideig a CSOK politikai haszonszerzésnek , parasztvakításnak jó volt, de mára már kifulladt.
ómió
@Eladott Ország:Értem én, hogy arra bíztatsz, hogy leszarjalak,(legszívesebben ezt is tenném), de sajnos időről-időre olyan aljabolsi (lopott) hazugságokat posztolsz, nekem címezve, amik nem engedik, hogy szó nélkül átlépjek felettük.
Csizmás Kond
hazugság hazugság hátán. A befektető a haszonért fektet be, és buta aki azt hiszi, hogy az vele tart a csődbe is. Amúgy aki befektetőkre épít az nem is érdemel egyebet...mert amúgy ezt nevezik spekulációnak.
csak úgy....
@Shikari: +a kínaiaké+az oroszoké+a letelepedési kötvényeseké! :)
csak úgy....
@Csizmás Kond: benned még mindíg dübörög a kommunista szellem! :)
Csizmás Kond
@Shikari: A lakáspiac nem oszt nem szoroz a gazdasági mutatókon, az csak belső pénzforgás.
csak úgy....
@Shikari: nem tom mit szól majd orbán,ha te elkergeted a külfödi befektetöket?:)
fogadok,hogy haragos lesz,hiszen még fizet is nekik,hogy jöjjenek..
csak úgy....
@Csizmás Kond: a lakáspiacból eredö adók neked semmiség?
csak úgy....
@Shikari: tibim,te egy igazi nagy csapás a magyarságnak a gügyeségedböl kifolyólag! :)
Csizmás Kond
@Shikari: A befektetés üzlet...másképp tőzsde...másképp spekuláció...
A befektetőt csak a saját pénze érdekli...amúgy ha nekem is volna pár milliárdom elfekvőben engem is csak az érdekelne, hogy az hol, mikor, meddig hajt jövedelmet, nem az hogy ki mikor megy csődbe mert tőle kivonultam és kedvezőbb helyre fektettem be.
...persze ez így akár visszataszítónak is érződhet de ez a valóság amivel szembesülni kell.
Csizmás Kond
@Shikari: ..Így van, de ezt az űrt azok képezték akik akkor amikor megengedték az ilyen befektetést nem kötöttek elégbiztosítékot...márpedig a nyugati úgynevezett befektetők tulajdonképpen az igazi tulajdonosok voltak élnéven és azért tették amit tettek, hogy bukjon az itteni gazdaság mert a nagyobb akármije így több kivitelhez jutott.
Yoda69
@Shikari: Az nem zavar te roman paraszt hogy a soros csurhe vezeralakja orbanviktor? O volt az aki Soros penzen tanult Oxfordban, es Soros segitsegevel kerult be a magyar politikaba. De modhatnam a bajszos szart, vagy kovacsot, akik szinten Soros penzen tanultak.
Yoda69
@Shikari: Pofad evesre hasznald taho roman paraszt. Ne beszelj bele a magyarok dolgaiba. Azert mert O1G-tol kaptal utlevelet, meg nem jogosit fel hogy ide pofazz.
kissé felnőttem
majd napok kérdése lesz itt 1929- simán inflálódunk rendesen
kissé felnőttem
: @Yoda69: ezeknek a fejetlen halaskofáknak hiába mondod olyanok mint a gazdaállatuk
Yoda69
@Shikari: Vicces amikor egy roman romanoz le valakit, de toled vagy dubrincstol mi mast is varhatnank. Fizetett roman troll vagy, es ezen a teyen nem tudsz valtoztatni. Meg van szuk 1 eved, hasznald ki, aztan veged van mint a fideSSnek.
Yoda69
@Shikari: Nem kérdeztél, kiskocsog. Kijelentettél.
Ha egyáltalán tudod mi a különbség a kettő között.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.