Egy szegedi bolt előtt egymásnak estek a vitába keveredett vevők, az egyikük egy gázpisztollyal fenyegetőzött írja a HVG.

Most két ember ellen garázdaság gyanújával folyik eljárás.

Két vevő azért esett egymásnak egy szegedi közértben, mert az egyikük nem tartotta az előírt távolságot. Eldurvult a vita, végül a biztonsági őr tessékelte őket ki a boltból.

Eldurvult a vita a boltban a távolságtartás megszegése miatt, még egy fegyver is előkerült
Kép(Illusztráció):Pixabay

Az eset kedden este, az üzlet bezárása előtt történt, többen végignézték, ahogy a bejáratnál egymásnak esett a két férfi. A szemtanúk szerint, írta több helyi portál az olvasói üzenetek alapján, az egyikük egy gázpisztolyt húzott elő a verekedés közben.

Ellenfele kicsavarta a kezéből a fegyvert, azt átadta a biztonsági őrnek, aki közben már értesítette a rendőrséget, akik rövidesen a helyszínre érkeztek.

A szemtanúk szerint bilincsben vitték el a verekedőket. A Csongrád-Csanád Megyei Rendőr-Főkapitányság sajtószóvivője elmondta:

mindkettő dulakodót kihallgatták, majd eltávozhattak a rendőrségről, de ellenük garázdaság gyanújával eljárást indítottak, a gázpisztolyt előrántó férfi ellen felfegyverkezve elkövetett garázdaság gyanújával folyik a vizsgálat.

Forrás:HVG
Címlapkép:Pixabay

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.