Megvizsgálta a Budapesti Rendőr-főkapitányság azt a robogós büntetőfékezést, amivel kapcsolatban hírbe hozták a napokban Berki Krisztiánt.

A BRFK kommunikációs osztálya az üggyel kapcsolatban azt közölte a 24.hu-val, hogy

a szabálysértés már elévült, így nem indul eljárás az ügyben.

Néhány nappal ezelőtt járta be a sajtót az a korábban készült videó, amin az látható, hogy egy Berkire hajazó férfi bevág egy autós elé a robogójával, lefékez előtte, majd hátrafordul és úgy magyaráz – írja a 24.hu. Mivel az ilyen jellegű szabálysértés elévülési ideje hat hónap, ez a felvétel pedig még tavaly júniusban készült, ezért a rendőrség innentől kezdve már nem is vizsgálta tovább, hogy valóban a volt sportvezető látható-e a felvételen.

Berkire amúgy egy másik ügy kapcsán a múlt héten letöltendő börtönt kértek egy három évvel ezelőtti óbudai büntetőfékezése miatt. Berki a Pünkösdfürdő utcában haladt a luxusautójával akkor, amikor összeütközött egy busszal. Pár napja Berki felesége, Mazsi – aki mellette ült az autóban a baleset idején – egy Youtube-videóban magyarázta el, hogy szerelme nem büntetőfékezett. Mazsi szerint férje soha nem veszélyeztetné más emberek életet egy ócska büntetőfékezéssel, az nem az ő stílusa.

Forrás: 24.hu

Címlapkép: YouTube/Fem3

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Qqberci
Berki? Robogóval? Ne má'! Még ha Harley Davidson lenne...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.