A magyar gazdaság teljesítménye eddig sem volt kiemelkedő, csak közepes, de a következő tíz évben ezt a tempót sem lehet tartani, ha nem változtatunk. Az Egyensúly Intézet javasol. Magyarország még mindig az EU legszegényebb országai közé tartozik, és ha a járvány elmúltával vissza is talál a gazdaság a korábbi pályára, ez nem lesz elég a felzárkózáshoz, mert a következő tíz évben a gazdasági növekedés mértéke várhatóan csökkenni fog a kedvezőtlen demográfia (a munkaképes korú lakosság csökkenése), az automatizáció és más technológiai trendek miatt – állítják az Egyensúly Intézet szakértői, akik a magyar gazdaság dinamizálását célzó szakpolitikai javaslatcsomagot kidolgozták, és kedden bemutattak.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
s a multik egyáltalán nem lehetnek biztosak abban, hogy Lázár nem álmodja meg, hogy őket is vegzálni kell és elvenni tőlük és odaadni a hazai csecsszopóknak! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.