Balatoni József, "Jocó bácsi" szerint az internetes híroldalak cikkeinél megjelenő kommentekből az látszik, hogy egyfajta pedagógusellenesség van, tanárként... Az ATV Start című műsorában a pedagógus azt mondta: bár sok kommentelő lazsálással vádolja őket, ő maga jóval többet dolgozik otthon, az online oktatás alatt, mint korábban a "normális" hétköznapokban: reggel 7 órától már a számítógép előtt ül, és sokszor csak délután 4-5 körül tudja befejezni a munkát. Óravázlatot ír, teszteket állít össze, dolgozatot javít - vagyis megcsinál mindent, amire az oktatáshoz szüksége van, bár a kommentszekciókban éppen ennek ellenkezője jelenik meg.

Forrás: atv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ez „csak” forgács, vagy maga a fogpiszkáló?

Ártunk és qurmányunk hinta (és hanta) politikájának nem csak a szkepticizmus az eredménye, de sikerült újabb bűnbakot kreálniuk

A derék atv.hu a maga szokásos óvatos (vagy inkább nyalonc) módján csak óvatos kérdés formájában veti fel a dolgoz, de sajnos ennél többről van szó.
Az ATV Start című műsorában került szóba, hogy – bár a józanul gondolkodók számára egyértelmű, hogy sokkal nehezebb dolguk van – ártunk és qurmányunk és az ő propagandájuknak sikerült erőtelkes pedagógus ellenes hangulatot kelteniük a bugyuta híveikben. Állandóan elégedetlenkedő, mindig mást követelő közellenség képét sikerült kialakítaniuk róluk. Hogy az szimpla tudatlanság, esetleg a felelősség hárítás vagy a mocskos bosszújuk újabb undorító példája az egy igen jogos kérdés!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.