A város polgármestere hecckampánnyal vádolta az ellenzéket, a hirdetést azóta már levették.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
És a propin ki fizeti? Ja, nem az önkori. Hane makori.
karma1
@Peller Anikó: En nem nezem ki ebbol a so'her tarsasagbol, hogy barkinek is fizetne - a trollok lehegt, hogy kapnak valami baksist, de akar meg ingyen is megcsinaljak (akkora IQ_val, ami nekik van, kozben meg el is olvadnak, ha meglatjak a dagadt focistat)...:o))))
Beengedi ide a szennyet, oszt a be'rseggnyalok vegzik a dolgukat... Ugy fognak eltunni jovore, mint patkanyok a sullyedo hajorol...
Peller Anikó
@karma1: Vannak akik ingyen is csinálják biztos szár-nyal a bannkszámlá lyuk és annak őrülnek. De néhánynak igen, fizetnek, a románok el vannak ájulva a tolvajunktól ha nekik is csuran csepen. Te tudsz egyáltalán bányát magyarországon ami még működik? A komlói szén áll, recski rég bezárt, bakonyban oda a timföld, pécsett kimerült az urán, zalában az olaj. Az 50 iku nyilván román, a förgeteg nyíltan bevallotta, csikar meg szintén román. Nem is értem miért isutál lyuka roman tikusokat.
kokopelli
@Peller Anikó: A propi fideszes szolgái itt sem csinálják bagóért! (;-()
gina
Csodálkozik valaki is, a fidesz nem is tud mást, egy undoritó mocskos szekta, és a vezére egy maffiozó elmebeteg kis gerinctelen paprikajancsi...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.