A vendéglátóhelyek teraszainak és kerthelyiségeinek újranyitása nem jelenti azt, hogy az eddig hatályos védelmi intézkedések nem érvényesek.

Erre hívta fel a figyelmet az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) szóvivője szombaton.

Gál Kristóf elmondta:

a rendőrség mindenkitől azt kéri, hogy továbbra is viseljen maszkot, tartsa be a távolságtartásra, és a megváltozott, 11 óráig tartó kijárási tilalomra vonatkozó szabályokat.

Terasznyitás ide vagy oda, továbbra is büntetni fognak a rendőrök
Kép:Pixabay

A rendőrség ezután is ellenőrizni fogja a védelmi intézkedések betartását, az arányosság elve mentén szankcionálni fogják a szabálytalankodókat, és a jövőben is érvényt szereznek a hatályos rendelkezéseknek

- fűzte hozzá a szóvivő.

Gál Kristóf valamennyi munkatársa nevében – a rendőrség védőszentjének, Szent Györgynek a napja alkalmából – megköszönte a honfitársak eddigi türelmét és együttműködését.

Arra kért mindenkit, hogy továbbra is tanúsítsanak jogkövető magatartást, ezzel közösen megőrizve az eddig elért eredményeket.

Forrás:MTI
Címlapkép:Pixabay

Ide ne utazz, mert veszélyes!
Nagyvilág - 2024. March 4., 20:13
Ide ne utazz, mert veszélyes!

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rokker33
Kell is a felügyelet! Tudjuk jól hogy a magyar nem nagyon szereti betartani a törvényt és a kisebb kihágásokat szívesen megszegi ! Így is lesznek olyan kocsma tulajdonosok ,akik nem 23 előtt fognak bezárni . A bevétel fontosabb mint a törvény betartása!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.