Orbán Viktor azon kevesek egyike, akik a rendszerváltozás óta szerepelnek a politikai közéletben. Ezért a pénzért akár csinálhatta volna jól is, gondolom, például úgy, hogy vezetői tevékenysége nyomán az ország népessége egészében gyarapodik anyagi és szellemi javakban, az ország nemzetközi tekintélye erősödik, csökken a környezetszennyezés, talpra áll az oktatás és az egészségügy, mérséklődhet az államadósság. De nem így történt.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
@RonaGyuri: Külön külön is elképesztően pofátlan,

ahogy a derék Néző teljes munkássága, na de így szinte egymás mellett

Azt írja az újság, na jó csak a Párt központi napilapja arroganciája jelképe, hogy a derék propagandistájuk Néző két bon mot-ját is lengetik, függetlenül attól, hogy a kettő szöges ellentétben van egymással.
A jobb felső sarokban a Sajtó-klub reklámja, ahol „Orbán Viktor egy szabad, bátor ember és ezt meg kell semmisíteni és megkezdődött Karácsony felépítése” felkiáltással a tőlük (Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Gajdics Ottó újságíró és Néző László, a Mediaworks Központi Szerkesztőségének főszerkesztője voltak Bayer Zsolt műsorvezető vendégei a Sajtóklubban.) megszokott stílusban mocskolják a főpolgit!
Ezzel pikáns ellentmondásban van a derék szerző vezércikke „Kötél és lámpavas

A baloldali politikusok által felheccelt kommandók járják nagylöttyös indulattal a közösségi média utcáit.”!
Ami persze már magában is ellentmondásos, hiszen a gaz ellen verbális ámokfutása miatti kesergését azzal zárja, hogy: „Elnézve a felhozatalt, ezekre nem lehet országot bízni. Mindegy, sovány, magas, alacsony, buta, férfi vagy nő: nem államférfiak (államnők – van ilyen?), csupán kicsinyes, provinciális, politikai Tökmag Jankók, akik a felhergelt, vérgőzös indulatokkal csak a Fidesz újabb győzelmét készítik elő.”!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.