Hétfőtől jelentkezhetnek oltásra a külföldön élő magyarok – hangzott el az M1-en. A hírt a miniszterelnök már pénteken bejelentette a Kossuth Rádióban, de ma ismét erre hívta fel a figyelmet a Facebook-oldalán. Orbán Viktor azt írta: minden magyar regisztrálhat oltásra, éljen bárhol is.„Ott tartunk, hogy hétfőtől szeretnénk arra biztatni a Magyarország területén kívül élő magyarokat, hogy regisztráljanak. Tehát, ha valaki a világ bármely pontján, Tűzföldtől vagy Patagóniától Csíkszeredáig szeretné beoltatni magát, de ott ahol él, nem tudja, vagy jobban bízik Magyarországban, akkor jöjjön ide hozzánk, regisztráljon az erre a célra kijelölt informatikai felületen, időpontot és helyszínt fog kapni, ide jön, és megkapja az oltást ”– mondta Orbán Viktor. Regisztrálni a Vakcinainfo.gov.hu oldalon lehet, és immár azoknak is adott a lehetőség, akik nem rendelkeznek magyar TAJ-számmal.

Forrás: hirado.hu
Feltöltő: Északi
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Északi
"Tehát, ha valaki a világ bármely pontján, Tűzföldtől vagy Patagóniától Csíkszeredáig szeretné beoltatni magát, de ott ahol él, nem tudja, vagy jobban bízik Magyarországban, akkor jöjjön ide hozzánk"...már jönnek is :D
namihami
Akkor megint elkezdjük kidobálni a pénzt az ún. ""határontúli igazmagyarjaink"" kezelésére? Csíkszeredában ugyanis román állampolgárságú emberek élnek. Azokat talán illene a román állam kontójára oltatni.
Mert a magyar TB már akkora összegekkel (persze felesleges) bír, hogy a nemmagyar állampolgárokra ismét forintszázmilliókat dobálhat ki. Megtettük már annyiféle formában, hogy ez nem is okoz meglepetést. Ez a kormány a hazai adófizetők pénzével már nem tudja hogyan vehetne még szavazatot. Így most ez a frissen kitalált ötlet. És majd jön a következő is. Idő van még bőven.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.