A szervezet szaklapja közölte a kínai vakcina teljes dokumentációját.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

12 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Macskaszem
Mindössze annyit mondott ez az orbán majma, hogy valaki írt valami cikket egy amerikai orvosi lapba. Amibe lehet, még ez a Menczer ficsúr is megírhatná az ostobaságait. Ez annyira hülye, hogy mindig lebukik a hazugságaival, mégse tudja abbahagyni, mert a hazudozás a szenvedélye.
Giovanni Alba
Egy kis olvasni való
24.hu/tudomany/2021/05/27/sinopharm-fazis-3-koztes-kutatasi-eredmeny-hatasossag-jama/
"A Magyarországon is engedélyezett vakcinák közül eddig csak a Sinopharmról nem jelent meg tudományos szaklapban olyan tanulmány, ami a harmadik klinikai fázisú kutatások eredményeit mutatta volna be, most azonban végre ezt is nyilvánosságra hozták: a JAMA hasábjain az Egyesült Arab Emírségekben és Bahreinben készült fázis hármas kutatás köztes eredményeit jelentették meg."
"Ami az idősebb embereken vizsgált hatékonyságot illeti, a JAMA kutatásban a szerzők megemlítik: jelenleg főként fiatalabb, egészséges felnőtteket vizsgáltak (36 év volt az átlagéletkor), közülük is javában férfiakat (84,4%), kevés volt az idősebb korosztályból a résztvevő. Szintén nem vizsgálták a kockázati tényezőként szereplő társbetegségeket, alapbetegségeket sem. A szakértők azt is megjegyzik, hogy egyelőre nincs adat arról, hogy a két kínai vakcina mennyire hatásos az új variánsok ellen (a brit, a dél-afrikai vagy az indiai mutánssal szemben), mert a kutatás alatt ezek nem terjedtek el a vizsgált országokban."
JAMA-az Amerikai Orvosi Kamara szaklapja
Giovanni Alba
Még egy kis olvasni való, ezúttal a TELEX-től
"A JAMA, az Amerikai Orvosi Kamara szaklapja közölte a kínai Sinopharm-vakcina teljes dokumentációját. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) után az Amerikai Orvosi Kamara is igazolja, a Sinopharm-vakcina hatásos és biztonságos – jelentette be Menczer Tamás a Külgazdasági és Külügyminisztérium tájékoztatásért és Magyarország nemzetközi megjelenítéséért felelős államtitkára csütörtök reggel a Facebook-oldalán."
Első bekezdés a diadaljelentés
"A szaklapban az a régóta várt tanulmány jelent meg, amely a kínai vakcina fázis III. vizsgálatának eredményeit ismerteti. A tanulmány szerint a tesztelés során vizsgált kétféle, inaktivált vírusból készült vakcina 72,8 százalékos, illetve 78,1 százalékos hatékonysággal védett a tünetes megbetegedéstől. A Magyarországon használt Sinopharm-vakcina alkalmazási előiratában [pdf] 79,34 százalékos hatásosság szerepel, de ott még kevesebb résztvevő adatait értékelték ki, így ez a minimális eltérés nem meglepő."
A második bekezdés a rideg valóság. Nem a teljes dokumentációt hozták nyilvánosságra, hanem a WHO által kifogásolt hiányosságokat igyekeztek pótolni, szerintem nem túlságosan jó eredménnyel.
kulabombaafityiszre
Mondja ezt egy olyan ember aki sportriportenek is totál hülye volt.
Linket persze nem tett közzé,mert akkor ellenőrízhtő lenne mi az igazság.
kulabombaafityiszre
telex.hu/koronavirus/2021/05/27/sinopharm-kinai-vakcina-tanulmany
A Bloomberg Quint ugyanakkor a vakcinakísérlet néhány sajátosságára hívja fel a figyelmet:
A vizsgálatban résztvevők közel 85 százalékát férfiak tették ki.
Kevesebb, mint 2 százalékuk volt 60 éves, vagy annál időseb.
Többségük egészséges volt.
A Bloomberg Quint szerint ennek eredményeként kevés bizonyíték van arra, hogy a vakcina hatásos és biztonságos a nők, az idősek és az alapbetegségben szenvedők körében. Hasonló megállapításra jutott a WHO szakértői csoportja is, amikor a vakcina jóváhagyása előtt értékelték az arról rendelkezésre álló adatokat:
„Alacsony mértékben vagyunk bizonyosak a bizonyíték minőségében abban a tekintetben, hogy a BBIBP-CorV oltás 2 dózisa hatásos (60 év feletti) idősebb felnőtteknél”
Giovanni Alba
www.portfolio.hu/gazdasag/20210225/magyarorszag-is-reszt-venne-a-torok-vakcina-tesztjeben-471554
Ezt csak úgy, érdekességként. 17 vakcina tesztje folyt abban az időben (február 25-i a cikk), Sz. Petya bejelentette, hogy a 2. fázis után bekapcsolódhatunk a 3-ba. Természetesen önként és dalolva, bízva a kormány tájékoztatásra felállított szervében. (az esetleges asszociáció tudatos tervezés eredménye)
Kezd nálam derengeni, miért is nem kell nekünk a továbbfejlesztett Pfizer.
Konteo, persze hogy az, de attól még lehet igaz.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.