Sokak számára igazi rituálé a reggeli kávé megfőzése és elkortyolása, e tevékenység során, nem csak egy ízletes, kellemes illatú ital, hanem egy a kertben változatosan felhasználható anyag is készül, ami nem más, mint a kávézacc.\n\nGyakran még mindig a kukában landol a kávéfőzés során keletkező melléktermék, szerencsésebb esetben, a komposztban. Jöjjön most öt olyan lehetőség, amelyek hallatán kétszer is meggondoljuk, hogy kidobjuk-e a zaccot a szemétbe.

Feltöltő: KavehazMagazin
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.