Az első hírek arról, hogy készül egy film a hírhedt Gyurcsány-beszédről és a tévészékház ostromáról, még februárban szivárogtak ki. Többek között Trill Zsolt is szerepet kapott a krimiben, de a titoktartási szerződésre hivatkozva nem mondhatott többet. A film cselekményéről egy kiszivárogtatott levélből egyelőre annyit tudni, hogy egy közvéleménykutató szakember rájön, hogy a főnöke részt vett egy botrányos hangfelvétel nyilvánosságra hozatalában, ezért úgy dönt, hogy fényt derít az igazság részleteire. Összeáll az újságíró szerelmével, és nyomozni kezdenek, de hamar egy nagyhatalmú kör célpontjává válnak.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Eladott Ország
Én is teljesen felháborodtam az ország lekurvázásán. Ha jól értem azt a „kurva” szót, az azt jelenti, hogy a kurva pénzt kap cserébe azért, hogy őt megb@sszák. Hol kapott az ország pénzt azért, hogy már több mint tíz éve Orbán & Co. b@ssza azt az országot, de keményen? Egy kurva, akármilyen kurva, követelt volna valami féle pénzbeli juttatás azért a hosszú és kemény b@szsásért amit Orbán & Co. csinál már több mint egy évtizede, nem? Tehát, Magyarország nem kurva ország. Magyarország fizet azért, hogy Orbán & Co. továbbra is b@ssza, de keményen. Egy kurva sem fizetne azért, hogy őt ba@sszák. Tehát, még egyszer, az nem egy „kurva ország”, az említett okok miatt. Ez nem b@szás, hanem nemi erőszak rablással súlyosbítva.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.