Az Eurostat elemzése alapján az Európai Unió lakosságának medián életkora 4 évvel 49,1 évre emelkedik 2050-re, írta meg az unió statisztikai hivatalának közlése alapján a Növekedés.hu.

Ez azt jelenti, hogy Európa lakossága tovább öregszik. A demográfiai folyamatok alapján Magyarország az unió középmezőnyébe tartozik. A vidéki területeken 14 százalékkal csökkenhet hazánk népessége. A városokban csaknem 2, a köztes területeken 3,5 százalékkal zsugorodhat a lakosság.

Az Eurostat előrejelzései szerint a következő 30 évben eltűnhet a magyarság egytizede.

Magyarországon szinte kivétel nélkül minden megyében csökkeni fog a népességszám a következő 30 évben az Eurostat előrejelzései alapján.

Forrás: 24.hu

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Emmersson71
Főleg a bizonytalanság, ami erős visszatartó. Amikor egy sms-ben kirúghatják a munkavállalót, mert kiherélték a Munkatörvénykönyvet, akkor mire alapozzunk?
mágnes
Az ellenséges ,barátságtalan,feleslegesen egymásnakúszított környezetről ne is beszéljünk . Vagy is beszéljünk .
Az Orbán óta soha sem látott széthúzás és ellenségesség tapasztalható hazánkban .10 év telt el és nem ért el szinte semmit de semmit ami az átlagember számára pozitív lenne.
Mindenki gondolkodjon el szépen és nézze meg a jelenlegi helyzetét ,környezetét , sajátját családját és rokonai helyzetét és rájön hogy mit csinált 10 év alatt . Semmit !!! 0- át A nagy büdös semmit ! Ez a helyzet ! Közben nemzetmentő ,nemzetegyesítő és az országért harcoló mindenkiért kiálló vezetőnek láttatja magát . Vigyázzatok mert szélhámos a fickó ! Nem kicsit !!!
mágnes
Szinte minden fals amit közzétesznek . A magyar gazdaság gyorsabban növekszik mint a német . Perxe mert nekünk van honnan hová úgy le vagyunk mardva ,A németeknek meg nincsen már hová mert fent vannak a csúcson . igy most biztos gyorsabban növekszünk mint ők de kell vagy 50 -100 év mire talán egálban leszünk velük .
Ez egy példa volt de nagyon figyeljetek hogy mit akar akarnak megetetni a néppel .
mágnes
@Emmersson71: Élő példát tudok hozni ha kell .A buta seggfej az sikeres lett 1 multinál ,2 okos vezetőt kirúgtak felűle . és mind3 hithű szektás fideszes volt . Ez van .
.
mágnes
@Emmersson71: Idióta átvette a hatalmat :-((((((((((((((((( még észhez nem térnek .
Yoda69
Csak 10%?
Ha a fideSS marad, ahol 1% el jól 99% szív, ott szerintem a lakosság fele kihal vagy elhúz melegebb éghajlatra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.