A zsurnaliszta influenzásan szipog otthon, de mert minden rosszban van valami jó, megnézheti, mi megy a tévében abban az idősávban, amikor ő rendesen nem kerül képernyő elé, hiszen dolgozik. A TV2-n egy amúgy rokonszenves fiatal hölgy győzködi a nézőket, hogy ragadjanak kagylót és tárcsázzanak. Gyors pillantás a műsorújságra: a Kvízió nevű telefonos játékot sugározzák éppen.

Forrás: 168ora.hu
Feltöltő: Sakura
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

lovo52
Azon, hogy rokonszenves a hölgy, hát lehetne vitatkozni! Vihog, mint akinek nincs ki a négy kereke, és magában gyönyörködik a monitorban. A lökött rendező, meg probálja meggyözni a csóri nézőt, hogy dobja ki a semmire a pénzét! Becsület, na ezt a szót nem ismerik ezen az adón!!! A müsoruk, meg olyan gyenge, hogy akkor járunk a legjobban, ha nem is nézzük!!! Én már réota ezt teszem!!!
racku
Ez a Tv csatorna hírhedt az ilyen és hasonló hamisításokra. Napokban a csatorna feltette a kérdést: Szeretik-e a cigány zenét? Betelefonálók 85% imádja ezt a műfajt. No comment!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.