Bayer Zsolt nélkül is voltak erős mondatok a hétfői Sajtóklub adásában.

Bár nélkülözniük kellett a Hír TV hétfői Sajtóklub című adásából Bayer Zsoltot, azér így sem maradtak erős világmegváltások nélkül a nézők, erről leginkább Bencsik András a Demokrata főszerkesztője tett (aki amúgy 1986. október 17-én a Népszabadságban, az MSZMP központi lapjában még a szovjet-magyar barátság és a ifjúság internacionalista és szovjetbarát nevelésének fontosságát hangsúlyozta).

Bencsik András szakértett, szerinte a Sátán átvette az uralmat Nyugat-Európában

Fotó: Facebook/Bencsik András

A Népszava cikke szerint az adásban szó esett a kormány homofóbbá fazonírozott pedofilellenes törvényéről, és a törvényt ért bírálatokról is. A Demokrata főszerkesztője ezzel kapcsolatban egy új aspektust vett elő, mert hogy Bencsik hívő emberként arra jutott, hogy léteznie kell a Sátánnak is, ha van Isten (igazolásképp az ima azon sorát idézte, miszerint "szabadíts meg bennünket a gonosztól"). 

25:12-től kezdődik Bencsik András új világmegfejtése:

Innen egy erős kanyarral jutott erre a következtetésre jutott

Úgy tűnik, hogy a Sátán átvette az uralmat Európában.

Szerinte a nagybetűs Gonosz mindent tönkre akar tenni, ami klasszikus, természetes és az isteni rendet szolgálja. Bencsik a cikk szerint konkrétumok nélkül kifogásolta, hogy "ezek az emberek" homofób törvénynek nevezik a magyar kormány lépését, holott azt is mondhatnák, hogy a gyerekeket szeretnék megrontani. Ezt követően újabb éles kanyar jött a gondolatmenete országútján, mert ezzel folytatta:

Miért akarjátok ezt a civilizációt megrontani!? Nem találtam más kulcsot – és hirtelen azonnal a helyre kerül minden – hogy úgy tűnik, a sátán Európában, Nyugat-Európában átvette az uralmat.

Bencsik szerint teljesen mindegy, ki jeleníti meg a sátánt, vagy ki szolgálja ki közvetlenül. Voltak ugyan tippjei, de konkrétumokat nem mondott az adásban. Eztán még arról is beszélt a cikk szerint, hogy a sátánt szolgáló erőknek minden lépésük arra szolgál, hogy azokat megtörjék, akik a természetes, normális életvitelhez ragaszkodnak.

El kell venni a magyaroktól a pénzt, ki kell kergetni őket ebből a barakkból... mert ez már egy barakk... egy ilyen ideológiai terror alatt lévő barakk, amit most Nyugat-Európának látunk

- fokozta önnön rettegését Bencsik a Hír TV műsorában.

A Demokrata főszerkesztője az okfejtését azzal zárta, hogy mindez azért történik, mert Magyarország ragaszkodik azokhoz a dolgokhoz, amik az elmúlt sokezer évben az embert emberré tették. 

Forrás: nepszava.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Aki Én
Miért kell ezt idehozni? A kutya nem foglalkozna ezekkel a rém sötét, nemzetellenes, elmebeteg gyűlölködőkkel a 231 néző kivételével.
ómió
Vallásosan nézve, bizony, egy az egyben! Folynak is már évek óta a templomdózerolás évadai!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.