NEM, SAJNOS NEM VICC, EZEK KOMOLYAN GONDOLJÁK A Sajtóklub vendégei ezúttal Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László voltak. A Sajtóklub vendégei ezúttal Bencsik András, a Magyar Demokrata főszerkesztője, Bencsik Gábor, a Magyar Krónika főmunkatársa és Néző László, a Mediaworks központi szerkesztőségének főszerkesztője voltak. Műsorvezető: Gajdics Ottó

Forrás: hirtv.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Ékes bizonyíték arra, hogy mindig van lentebb

A műsor „hőskorában” a részvevők megelégedtek azzal, hogy a világhírű filozófusnőt büdös vén kurvaként emlegették

Az egykori ATV-s ötlet (kettő is volt belőle) évek óta a (rém)HÍRTV-jé. Ahogy mondani szokás a Zsóti, Lovas és Bencsik trió igazán kitett magáért. Nem igazán fogták vissza magukat, hozták a bunkó paraszti formájukat. A csatorna portálja „Sajtóklub: A sátán átvette az uralmat Nyugat-Európában” számol be a legújabb hőstettükről.
Ezúttal - Bencsik András, Bencsik Gábor és Néző László voltak Gajdics Ottó vendégei – természetesen a mocsok Európa volt „szellemeskedésük” célpontja.
Hogy persze a gaz ellen mit szól hozzá az senkit sem érdekel. Nem kezdenek-e el még többen elgondolkodni azon, hogy miért jó az egy EU-s nyugati adófizetőnek, ha gusztustalan dagadt törpe vadászkastélyt épített magának az ő pénzükből?
Minket csak a saját propagandánk érdekel és ha kell még fenyegetőzünk is, legalább is utólag. Ismerjük ugye, hogy „Ab inimicis nostris libera nos Domine” imádságot a hazai olvasatban „a sagittis Hungarorum libera nos Domine” –ként szokás emlegetni.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.