Mindehhez a férfi a nő munkahelyéhez, a balatonlellei benzinkúthoz ment – írja a 24.hu.

Leköpte, hasba vágta és hajánál fogva rángatta barátnőjét egy ittas huszonéves férfi BalatonlellénFotó: Unsplash

A 24.hu jelentése szerint a Fonyódi Járási Ügyészség gyorsított eljárásban állította bíróság elé azt a garázdasággal és más bűncselekményekkel vádolt 28 éves férfit, aki pár héttel ezelőtt bement a barátnője munkahelyére, majd durva módon bántalmazta.

A férfi a késő esti órákban együtt iszogatott otthon a barátaival, majd kocsiba ültek és felkeresték a férfi barátnőjét, aki egy balatonlellei benzinkúton dolgozott éjszakai műszakban. A helyszínre érve az ittas férfi becsmérelni kezdte a lányt, a benzinkút üzletében kötekedett vele, majd rálépett autójának motorháztetejére, aztán felhívta telefonon és azzal fenyegette, hogy ha magától nem megy ki hozzá, akkor kirángatja.

A nő végül kiment, és ekkor kezdődött az igazi dulakodás. A férfi kiabált vele, több alkalommal arcon ütötte, leköpte, combon rúgta és hasba vágta. Amikor a lány az autóját megkerülve el akart távolodni az agresszív terhelttől, utána ment, s a hajánál megragadva a földre rántotta, ismét megrúgta és újra a hajába kapaszkodva húzni kezdte.

A nőnek kis idő múlva sikerült felállnia, ekkor futva az üzlet felé menekült, de a férfi az ajtóban utol érte. A férfi a bejáratnál már nem tudta bántalmazni a lányt, mert egyik munkatársa közbe avatkozott. A nő nyolc napon belül gyógyuló hámfosztásos és zúzódásos sérüléseket szenvedett. A Fonyódi Járásbíróság az ügyészségi indítvánnyal egyezően az elkövetést követő 72 órán belül – jogerősen – felfüggesztett fogház büntetésre ítélte az őrizetben lévő vádlottat.

Forrás: 24.hu
Fotó: Unsplash

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

vacsi
Megint egy felfüggesztett ítélet?! Megint adtak a szarnak egy nagy pofont...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.