A következő napokban a hőmérséklet marad 30 fok alatt.

Az Országos Meteorológiai Szolgálat előrejelzése szerint szerdán a Dunántúlon túlnyomóan derült, száraz idő várható. Másutt azonban erőteljesebb lesz a gomolyfelhő-képződés. Kora délutánig helyenként zápor, néhol egy-egy zivatar még előfordulhat az ország keleti felén, de a délután második felére ezek is megszűnnek. Az északi, északnyugati szelet már csak kevés helyen kísérhetik erős lökések. A hőmérséklet kora délután 24 és 28, késő este 15 és 21 fok között valószínű.

Keleten még jöhetnek zivatarok szerdán

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A zivatarveszély miatt az ország keleti felére minden megyére (Pest, Nógrád, Bács-Kiskun, Heves, Jász-Nagykun-Szolnok, Borsod-Abaúj-Zemplén, Hajdú-Bihar, Szabolcs-Szatmár-Bereg, Békés, Csongrád-Csanád)  elsőfokú figyelmeztető előrejelzést adott ki a meteorológiai szolgálat: itt az elsődleges veszélyt a villámtevékenység és a károkozó szél, valamint a jég jelenthet. Elsőfokú riasztás is érvényben van a zivatarveszély miatt Csongrád-Csanád, Békés, Hajdú-Bihar és Szabolcs-Szatmár-Bereg megye teljes területén, valamint Bács-Kiskun keleti, Pest megye délkeleti, Jász-Nagykun-Szolnok megye nagy részén, Borsod megye keleti felén a miskolci járással együtt. 

Szerda éjjel túlnyomórészt derült, száraz éjszaka várható, ugyanakkor az ország északi, északkeleti megyéiben több-kevesebb rétegfelhőzet képződhet. Többnyire mérsékelt marad a légmozgás. A hőmérséklet csütörtök hajnalban 10 és 17 fok között alakul.

Csütörtökön gomolyfelhős, napos időre van kilátás, az északi, északkeleti határvidéken fordulhat elő egy-egy zápor. Az északi szél helyenként megélénkül. A legmelegebb délutáni órákban 24, 28 fok valószínű.

Pénteken gomolyfelhős, napos idő várható. A Dunától keletre, elsősorban az Északi-középhegység tág környezetében néhol zápor, esetleg zivatar előfordulhat. A hőmérséklet hajnalban 11, 17, délután 25, 29 fok között alakul.

Forrás: met.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FL4K
Hát ennyi lett volna, ti kis buzi fake genetikailag csicska magyarok.
Menjetek aludni a picsába és mindenki merjen nagyot álmodni Liliputban!
(Liliputban a legnagyobb fasz is kisebb egy centimétrnél - ezt soha ne felejtsd el!)

A Liliput nem Lollipop, de mégis rímmel valamiért...
Ha anyád nem énekel neked elalvás előtt, te kis magyar pöcs, akkor hallgasd ezt elalvás előtt: www.youtube.com/watch?v=-bNBbZwGYuU

Jó éjszakát, ti gecik!

(Armageddon után találkozunk - vagy nem)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.