Biatorbágy és Herceghalom között adta meg magát mindkét vágány fölött a felsővezeték egy tehervonat haladása közben. Több vonat kimarad, a Máv pótlóbuszokat rendelt. A hibát 8 óra előtt részlegesen sikerült elhárítani, egy vágányon megindulhatott a vonatközlekedés.

Frissítés: egy vágányon megindult a forgalom

Egy vágányon újraindult a vonatforgalom Biatorbágy és Herceghalom között, ahol korábban leszakadt a felsővezeték; a Budapest-Győr vonalon még várhatók további késések – közölte a Mávinform szerdán az MTI-vel.

A késések fokozatosan csökkennek a délelőtti órákban a Budapest-Győr vonalon – írta a Mávinform.

Korábban írtuk:

Jelentős késések várhatók a győri vonalon, mert Biatorbágy és Herceghalom között leszakadt a felsővezeték – közölte a Mávinform szerdán az MTI-vel.

Leszakadt a felsővezeték, jelentős késések vannak a győri vonalon – frissítve

Fotó: Illusztráció/pixabay.com CCO

A tájékoztatás szerint Biatorbágy és Herceghalom között nem közlekedhetnek a vonatok, mert egy tehervonat haladása közben mindkét vágány fölött leszakadt a felsővezeték.

A Budapest-Győr közötti S10-es elővárosi, a Budapest-Hegyeshalom közötti nemzetközi, illetve a soproni és a szombathelyi InterCity távolsági vonatok jelentős késésére kell számítani.

A MÁV-START az utasok elszállításához pótlóbuszokat rendelt.

A vonatok várhatóan Bicskéről és Biatorbágy állomásról fordulnak Budapest és Győr felé. A Déli pályaudvarról Oroszlányba és Bicskére induló vonatok nem közlekednek. Tatabánya és Oroszlány között betétjáratok szállítják majd az utasokat – közölte a Mávinform.

Forrás: mti.hu

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.