A magyar rendőrök keresték meg az eltévedt párost, akiket utána átadtak a szlovák kollégáiknak.

A Borsod-Abaúj-Zemplén Megyei Rendőr-főkapitányság közleménye szerint augusztus 21-én a déli órákban kaptak egy telefonos bejelentést egy férfitől, aki törve beszélt magyarul.

Őz után szaladt el a kutya az erdőben, szlovák gazdái áttévedtek Magyarországra

Az eltévedt gombászók és kutyájuk megtalálásuk után

Fotó: police.hu

A férfi elmondta, szlovák állampolgár és hozzátartozójával, valamint kutyájukkal gombászni indultak a reggeli órákban az erdőbe, ám a kutya egy őz után szaladt. Ők a kutyát keresve letértek az ismert útvonalról és órák óta bolyongtak már az erdőben, és szerinte már átkerültek magyar területre.

Őz után szaladt el a kutya az erdőben, szlovák gazdái áttévedtek Magyarországra

Fotó: police.hu

Az edelényi és encsi rendőrkapitányságok állománya kutatni kezdett az erdőben a páros után, és az esti órákban meg is találták az eltévedt és kimerült párost. A rendőrök vizet adtak az eltévedt gombászóknak, akik a leparkolt autójuktól légvonalban mintegy 15 kilométert tettek meg, majd pedig átadták őket a szlovák rendőrségnek. A nagy kalandban a kutya is megkerült.

Forrás: police.hu

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Borsó
Póráz, emberek, póráz. Ha túl hülye vagy ahhoz, hogy a kutyádnak megtanítsd a behívást, akkor legalább használj pórázt. Szerencsétlen vadállatoknak is hadd legyen már nyugta a kirándulóktól, nem beszélve a kutya épségéről: a barbár magyar vadászoknak kedvenc hobbijuk ebekre lövöldözni. Csúnya vége is lehetett volna.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.